25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΗΛΙΑΣ:Στόχος το πρωτάθλημα στη νέα σεζόν.Ελπίζω να ανοίξω πόρτες…

ΗΛΙΑΣ:Στόχος το πρωτάθλημα στη νέα σεζόν.Ελπίζω να ανοίξω πόρτες…

By on 9 Ιουνίου, 2023 0 1386 Views

Ο προπονητής της Στεάουα Ηλίας Χαραλάμπους, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την εμπειρία του στη Ρουμανία και όχι μόνο.

«Η Φαρούλ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος» είπε αρχικά.

Όταν πήγες η ομάδα ήταν πολύ μακριά και στο τέλος πάλεψες για τον τίτλο: «Στόχος ήταν να βγούμε στην Ευρώπη όταν πήγα και το καταφέραμε νωρίς. Όταν πηγαίνεις στην πηγή θέλεις να πιείς νερό. Φτάσαμε κοντά. Έχουμε πολλούς νεαρούς που τώρα άρχισαν να κάνουν πρωταθλητισμό και ήταν σημαντικές εμπειρίες».

Ο Μπεκάλι θα ενισχύσει την ομάδα για τη νέα σεζόν; «Τον είδα μόνο την πρώτη μέρα. Δεν μας ενοχλεί καθόλου και είναι πρόθυμος να μας δίνει ότι θέλουμε. Μας είπε ότι θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας».

Είσαι ο Κύπριος προπονητής που προπονεί την μεγαλύτερη ομάδα στο εξωτερικό: «Είναι σημαντικό γενικότερα για τον Κύπριο προπονητή. Ελπίζω να είμαι ένας λόγος για να οδηγηθούν και άλλοι προπονητές στο εξωτερικό. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές, μια εξαιρετική σχολή προπονητών. Ο Κύπριος προπονητής είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ελπίζω να είμαι λόγος για να ανοίξουν πόρτες».

Στη νέα σεζόν στόχος είναι το πρωτάθλημα; «Βέβαια, στόχος είναι ο τίτλος. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά αλλά δεν αλλάζει ο στόχος».

Για το καμπ που θα διοργανώσει: «Είναι ένα καμπ που ήθελα να το κάνω τα τελευταία χρόνια. Θέλω να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και θα είμαι χαρούμενος αν βγάλουμε 2-3 ποδοσφαιριστές για να πάνε σε ομάδες του εξωτερικού. Θα έχουμε σκάουτερ από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ίσως και Ίντερ με την οποία είμαστε σε επαφές. Θα είναι στο ΓΣΠ 16-19 Ιουνίου».