19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Τσιτσιπάς: «Δεν θα πάρω ξανά χάπια ύπνου»

Τσιτσιπάς: «Δεν θα πάρω ξανά χάπια ύπνου»

By on 7 Ιουνίου, 2023 0 4793 Views

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αλκαράθ, είπε ότι πήρε χάπια μελατονίνης εξ αιτίας προβλημάτων στον ύπνο του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το τελευταίο διάστημα είχε χάσει τον ισορροπημένο του ύπνο και όπως αποκάλυψε πήρε χάπια ύπνου πριν από τον προημιτελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ, ενώ κοιμήθηκε για λίγο.

«Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως ένιωθε αποσυντονισμένος στην αρχή του αγώνα.

Του ανταποκριτή του Gazzetta στο Παρίσι, Αλεξ Κατσομήτρου

Αναφορικά για τον αγώνα με τον Αλκαράθ τόνισε: «Έπαιξε καλα ο Κάρλος, αλλά οχι εξαιρετικά, άξιζε τη νίκη. Είναι σημαντικό να έχεις τους δικούς σου ανθρώπους κοντά σου σε τέτοιες στιγμές. Μπήκα πολύ χαλαρός, αναρωτιομουν κι εγώ γιατί δεν αισθανόμουν την αδρεναλίνη στα πρώτα δύο σετ, οποιοσδήποτε άλλος θα τα είχε παρατήσει στο τρίτο σετ.

Τσιτσιπάς στο Gazzetta: «Είμαι ενθουσιασμενος για τη σεζόν στο γρασίδι που έρχεται»

Σε ερωτήσεις του Gazzetta ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε τα εξής

*Για το τι κρατά από το τουρνουά;

«Είχα καποια καλά ματς, Θα μου λείψει το χώμα. που ξεκινά. Είναι μια επιφάνεια που νιώθω ότι το παιχνίδι μου μπορεί να ταιριάζει με κάθε καιρικές συνθήκες. Ανυπομονώ να δω τι μπορω να κάνω».

*Για το πώς αξιολογεί την προσπάθειά του στα drop shots του Αλκαράθ;

«Είμαι ευχαριστημένος με αυτό το κομμάτι, αν το συγκρίνω με προηγούμενα ματς. Είχα κάποια μικρή επιτυχία, τις περισσότερες φορές ήξερα ότι θα επιχειρήσει drop shot. Γενικά πήγαινα προς την μπάλα πιο συχνά απο ό,τι παλιά».