25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΟΥΛΗΣ:Γιάτρεψε την Ομόνοια ο Σωφρόνης,ήμουν σίγουρος!Ήθελα να ζήσω το όνειρο…

ΠΑΠΟΥΛΗΣ:Γιάτρεψε την Ομόνοια ο Σωφρόνης,ήμουν σίγουρος!Ήθελα να ζήσω το όνειρο…

By on 31 Μαΐου, 2023 0 5380 Views

Καλεσμένος στην εκπομπή TOTAL GREEN της Ομόνοιας είναι ο  Φώτης Παπουλής.

Διαβάστε τι είπε ανάμεσα σε άλλα αρχίζοντας από την πρώτη κάθοδο του στην Κύπρο:

«Εκείνο το χρονικό διάστημα, είχε τελειώσει το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ και ήμουν στους καλύτερους της χρονιάς. Με προσέγγιζαν μεγάλες ομάδες, είχα όμως προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν μεγάλο το ρόστερ και είπα στον μάνατζερ μου αν δεν θα πάω προετοιμασία να δω και τις άλλες προτάσεις. Αλλά επειδή ήταν η ομάδα μου ο ΠΑΟ ήθελα να δοκιμάσω. Πριν γίνουν όλα αυτά όμως με είχε προσεγγίσει ο Πέτρος Κονναφής, χωρίς να τον ξέρω.

Πίναμε καφέ με Κιάσσο και Νίκκι Παπαβασιλείου και μου λέγανε για Κύπρο και Απόλλωνα. Εγώ ήξερα την Ανόρθωση, την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ, δεν γνώριζα τον Απόλλωνα. Με προσέγγισε ο Πέτρος Κονναφής.

Έρχεται ο Ιούλιος και βλέπω ότι όλες οι μάδες που με ήθελαν ήταν εξαφανισμένες. Μίλησα με τον Πέτρο και τον ρώτησα αν ισχύει. Πήρα την απόφαση να πάω Λεμεσό να δω τι γίνεται. Πριν πάω να υπογράψω πεθαίνει ο σκύλος μου, μου λέει η γυναίκα μου μην υπογράψεις είναι κακό σημάδι. Εγώ της είπα θέλω να μείνω να δοκιμάσω και έτσι έγινε».

Η πιο σημαντική στιγμή: «Η στιγμή στο ΑΕΚ Αρένα που περιμέναμε με τα κινητά να τελειώσει το ματς του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό. Ήθελα να το ζήσω, ήταν ένα όνειρο και για μένα αλλά και για την Ομόνοια μετά από τόσα χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν κάθε φορά παράσταση για μένα να παίζω μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο και τον λαό».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Ήμασταν συμπαίκτες και συνυπήρξαμε 4 χρόνια στον Απόλλωνα, ήμουν σίγουρος όταν άκουσα ότι θα έρθει στην Ομόνοια. Ξέρω τα θετικά του, τα αρνητικά του… Με το ταμπεραμέντο που έχει, για την Ομόνοια ήταν το γιατρικό, ιάθηκαν όλοι οι παίκτες».