29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ορισμός επιτροπής εξεύρεσης Στρατηγικού Επενδυτή

By on 30 Μαΐου, 2023 0 8087 Views

Σημαντική ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ που ενημερώνει για ορισμό για ορισμό ειδικής επιτροπής, με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού οικονομικού επενδυτή.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόφαση του, για ορισμό ειδικής επιτροπής, με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού οικονομικού επενδυτή.

Την επιτροπή θα αποτελούν δύο ανεξάρτητα μέλη, οι Χριστόδουλος Έλληνας και Γιάννος Πανταζής και δύο υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Νίκος Κουγιάλης και Αλέξης Ανδρέου.

Η τετραμελής επιτροπή θα συζητήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να επενδύσουν στην επιπλέον ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ, με βάση την εμβέλεια, τη βάση οπαδών, τη δυναμική της στην τοπική ποδοσφαιρική αγορά και την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας.

Παράλληλα, το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, επαναλαμβάνει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει επανεκλογή, σε περίπτωση που υπάρξει κατάθεση υποψηφιότητας, άλλου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα παρουσιάσει οικονομική πρόταση, η οποία θα αξιολογηθεί ως βιώσιμη, στην εκλογική συνέλευση της 15ης Ιουνίου.