29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ: Έχουμε τελικό. Ξεχνάμε την πίεση, ξεχνάμε όσα αρνητικά έγιναν, πρέπει να πάρουμε τη νίκη

ΟΛΤΡΑ: Έχουμε τελικό. Ξεχνάμε την πίεση, ξεχνάμε όσα αρνητικά έγιναν, πρέπει να πάρουμε τη νίκη

By on 26 Μαΐου, 2023 0 4625 Views

Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, προπονητής της ΑΕΚ, παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του ματς της τελευταίας αγωνιστικής, στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια και με νίκη της εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Αρχικό σχόλιο: «Το ματς της Κυριακής είναι τελικός και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο και να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να κοιτάμε κανένα άλλο αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωτικά στο γήπεδο. Πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα και χρειάζεται να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τους Λέδες και Φαράζ και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Αυτοί που είναι εκτός είναι ο Τόμοβιτς, ο Εγγλέζου, ο Παρασκευά, ο Άλτμαν και ο Ναούμ. Λέδες και Ιμάντ είναι αμφίβολοι. Ο Φαράζ προπονείται αλλά δεν είναι έτοιμος 100%. Ο Λέδες απείχε από τις προπονήσεις όλης της βδομάδας και την τελική απόφαση θα την πάρουμε μετά την τελευταία προπόνηση».

Για το ματς με την Ομόνοια που χαρακτήρισε τελικό: «Είναι αλήθεια ότι το ματς είναι τελικός και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε κίνητρο. Ξεχνάμε την πίεση, ξεχνάμε όσα αρνητικά έγιναν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε κίνητρο. Αν δεν έχεις κίνητρο για ένα τέτοιο ματς δεν αξίζεις να βρίσκεσαι στην ΑΕΚ. Έχουμε αρκετές σκέψεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας αλλά όταν αρχίζει ο αγώνες άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα: «Είναι αλήθεια. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο. Όλα αυτά, ακόμα και τα αρνητικά πρέπει να τα ξεχάσουμε. Πρέπει να πάμε με θετική σκέψη και να πάρουμε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της σεζόν».

Ποιες αλλαγές εννοούσε όταν πρέπει να γίνουν για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις απ’ ότι πριν. Είναι καλύτερα να μην το συζητήσουμε δημόσια. Πρέπει να το συζητήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή, με τον πρόεδρο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ματς της Κυριακής. Πρώτα να πάρουμε το εισιτήριο της Ευρώπης και μετά να πάρουμε τις αποφάσεις για τη νέα σεζόν».

Τι πρέπει να διορθωθεί για την επόμενη χρονιά: «Όπως είπα πριν δεν θέλω δημόσια να συζητώ για αυτές τις αποφάσεις. Πρώτα να πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι που προέχει, αλλιώς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη. Καταλαβαίνω πως οι δημοσιογράφοι θέλετε και χρειάζεστε απαντήσεις. Ίσως να είναι καλύτερα να το εξηγήσει κάποιος άλλος, ίσως ο τεχνικός διευθυντής, γιατί λαμβάνονται αποφάσεις για το καλό του συλλόγου».