27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Η παθιασμένη ομιλία του Γκουαρδιόλα στους παίκτες του: “Παλέψτε, μην τους δώσετε το στέμμα”

Η παθιασμένη ομιλία του Γκουαρδιόλα στους παίκτες του: “Παλέψτε, μην τους δώσετε το στέμμα”

By on 21 Μαΐου, 2023 0 4958 Views

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρωταθλήτρια Αγγλία για τρίτη διαδοχική σεζόν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία από τις παθιασμένες ομιλίες του Πεπ Γκουαρδιόλα στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Από το Σάββατο (20/5) και χωρίς καν να αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας, με τη Νότιγχαμ να κερδίζει με 1-0 την Άρσεναλ και να επισπεύδει τη στέψη των Πολιτών.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε για τρίτη σερί σεζόν την Premier League κι ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις του συλλόγου στα social media, δημοσίευσε ένα VIDEO, κομμάτι μίας παθιασμένης ομιλίας του Ισπανού τεχνικού στους παίκτες του.

“Μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο, αυτό το τρόπαιο μας ανήκει και παλεύουμε να το ξαναπάρουμε. Θέλω να δω τον χαρακτήρα που έχετε γιατί τον έχετε. Το έχετε αποδείξει χιλιάδες εκατομμύρια φορές. Πρέπει να το αποδείξετε ξανά.

Σας πιέζω για να είστε πιο τέλειοι. Για να κατακτήσετε κάτι, το πιο σημαντικό, πρέπει να το αξίζετε. Θέλετε να παίξετε; Θέλετε τη μπάλα; Θέλετε να κινηθείτε; Θέλετε να παλέψετε; Κάντε το σαν αδέρφια.

Θέλω τους πολεμιστές μου να επιτεθούν σ’ όλους, να υπερασπιστούν τους πάντες, γιατί ό,τι κερδίσαμε, το καταφέραμε πάντα στο γήπεδο. Αν θέλουν αυτό το στέμμα, αν το θέλουν, πρέπει να πολεμήσουν. Μην τους το δώσετε. Αγαπώ το σύλλογο, όπως αγαπώ κι εσάς. Πάμε.

Μέχρι την τελευταία πνοή, δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, παλέψτε για να κερδίσετε την Premier League”.