26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1: Πλήρωσε τις απουσίες και το άγχος του

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1: Πλήρωσε τις απουσίες και το άγχος του

By on 3 Μαΐου, 2023 0 7114 Views

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε 1-0 του ΠΑΟΚ τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο με τους πράσινους να χάνουν σωρεία ευκαιριών στο δεύτερο μέρος, να έχουν δοκάρι με τον Μαντσίνι ενώ ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες την αναμέτρηση μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Σένκεφελντ στο 86′.

Εφτάψυχος στη μάχη για τον τίτλο αποδεικνύεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος βρέθηκε αγκαλιά με το τρίποντο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δέχτηκε την ισοφάριση και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες στα τελευταία δέκα λεπτά κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο, όπως αποδείχτηκε 1-1, καθώς ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι στην OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι παρέμεινε και μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα πάει την Κυριακή στο άδειο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παίξει τα ρέστα του σε ένα ματς που ουσιαστικά θα του δώσει το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου οι πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Μαντσίνι αρκετά νωρίς.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος όμως μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και σόκαρε τον Παναθηναϊκό με τον Μπράντον Τόμας να ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα πανέμορφο γκολ.

Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έχασε σωρεία χαμένων ευκαιριών, είχε δοκάρι με τον Μαντσίνι αλλά από το 86′ και μετά λόγω της απευθείας κόκκινης του Σένκεφελντ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Με 4-4-2 και δίδυμο στην κορυφή Ιωαννίδη – Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός πλην του τιμωρημένου Κουρμπέλη έμειναν οι Μάγκνουσον, Πέρεθ και Παλάσιος.

Ο Γιοβάνοβις παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-4-2 και στην κορυφή ως δίδυμο τους Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Μπρινιόλι με τον Κώτσιρα να παίζει δεξιά και τον Χουάνκαρ αριστερά. Ο Σάρλια πήρε τη θέση του Μάγκνουσον στα στόπερ δίπλα στον Σένκεφελντ. Στο κέντρο ο Τσόκαϊ αγωνίστηκε βασικός αντί του Πέρεθ με τον Τσέριν να είναι δίπλα του. Ο Μπερνάρ ξεκίνησε ως αριστερό χαφ και ο Μαντσίνι ως δεξί χαφ με τους Ιωαννίδη-Σπόραρ να είναι το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός αρκετές απουσίες και έπαιξε με μια σύνθεση “ανάγκης” και για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας τους Κεντζιόρα-Νάσμπεργκ.

Ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα γκολπόστ με τον Λύρατζη να παίζει στα δεξιά και τον Ράφα Σοάρες αριστερά ενώ οι Κεντζιόρα – Νάσμπεργκ ήταν το δίδυμο των στόπερ.

Στο κέντρο έπαιξαν οι Ντάντας με τον Φελίπε Σοάρες με τον Καντουρί να παίζει μπροστά τους, τον Κωνσταντέλια στα αριστερά και τον Ζίβκοβιτς δεξιά με τον Ολιβέιρα να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86′ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74′ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (86′ Παλάσιος), Ιωαννίδης, Σπόραρ (61′ Πέρεθ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (81′ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (71′ Ντάντας), Φελίπε Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28′ Μπράντον Τόμας).