26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Kορυφή ο Οθέλλος και ολοταχώς προς άνοδο!(3-1 την ΑΕΖ)

By on 10 Μαρτίου, 2023 0 2160 Views

Εντυπωσιακός σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι ο Οθέλλος ο οποίος κέρδισε με 3-1 την ΑΕΖ και πάτησε κορυφή. Το συγκρότημα του Αλέξη Γαρπόζη άνοιξε το σκορ στο 52΄ με τον Λιπόμπε και στην αμέσως επόμενη φάση ο Σούτο έγραψε το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χατζηβασίλης μείωσε σε 2-1 αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Πάντα έκανε το τελικό 3-1.

Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς με τις δύο ομάδες να μην φτιάχνουν πολλές φάσεις, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ σε εφτά λεπτά, ένταση, πολλές μονομαχίες και κίτρινες κάρτες. Πρώτος άνοιξε το σκορ ο Λιπόμπε στο 52′ για τον Οθέλλο. Ο Σούτο στο 53′ έκανε το 2-0 με την ΑΕΖ να μειώνει σε 2-1 με τον Χατζηβασίλη στο 57′. Δύο λεπτά αργότερα (59′) ο Πάντα διαμόρφωσε το 3-1, όπου και ήταν και το τελικό σκορ. Κορυφή για την ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη που ανεβαίνει στους 47 βαθμούς. Στους 45 παρέμεινε η ΑΕΖ.

Εντεκάδες:

Οθέλλος: Ταουντούλ, Kιμπάμπα, Ναρντίνι, Κυριάκου, Πάντα, Χριστοδούλου, Σούτο, Καστάνας, Χατζηπασχάλης, Λιπόμπε, Φιάκας.

Στον πάγκο οι: Τσιακουρής, Μαλλούρης, Σχίζας, Χατζηγιαννακού, Ιωάννου, Κυριάκου, Μάυρου, Παπαθανασίου, Γρούτας, Χαραλάμπους, Στεπάνοβιτς.

ΑΕΖ: Πέτρου, Παστελλής, Αντωνίου, Γιέμπλι, Θεοδώρου, Αριστοτέλους, Κάστρο, Μαισουράτζε, Χατζηβασίλης, Ευσταθίου, Φραγκέσκου.

Στον πάγκο οι: Ζαχαρουδιού, Παπαχαραλάμπους, Αντωνίου Χ., Κωμοδίκης, Μιχαηλίδης, Ελευθερίου, Μπατζούνοβιτς, Σιφνέος, Κωνσταντίνου, Κυριάκου, Βρίκκης, Κκώστης.

Διαιτητής: ΛΙΟΤΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ    
Α’ Βοηθός: ΤΟΥΜΑΖΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ    
Β΄Βοηθός: ΙΑΚΩΒΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ    
Τέταρτος: ΤΣΑΜΠΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ