20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φοβερή ανατροπή η Καρμιώτισσα και άναψε φωτιές…στον Απόλλωνα(3-4)

Φοβερή ανατροπή η Καρμιώτισσα και άναψε φωτιές…στον Απόλλωνα(3-4)

By on 9 Φεβρουαρίου, 2023 0 1138 Views

Τι κι’ αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1; Η Καρμιώτισσα έφτασε σε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Απ[όλλωνα  επικρατώντας του με 4-3 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Ξέσπασαν κατά πάντων οι οπαδοί των γαλάζιων που είδαν για ένα ακόμα ματς την ομάδα τους να βγάζει προβληματική εικόνα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ελ Αλουχί με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυαΟ Ντόνιο στην πρώτη του φορά ως βασικός, άνοιξε το σκορ στο 21’ με πολύ όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής για το 1-0. Στο 33’ ο Κνόμπλοχ βγήκε άτσαλα πάνω στον Αρτυματά και ο ρεφ, Χρυσοβαλάντης Θεουλή έδειξε (σωστά) το σημείο του πέναλτιΟ Σαχάρ το μετέτρεψε σε γκολ στο 35’ και πέτυχε το 2-0Στο 43’ η ομάδα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έβγαλε αντίδραση και ο Κουλιμπαλί με κοντινή προβολή με το στήθος διαμόρφωσε το 2-1, σκορ το οποίο έστειλε τους δύο αντιπάλους στα αποδυτήρια, σ’ ένα χορταστικό πρώτο μέρος.
Με το… καλησπέρα της επανάληψης, στο 46’ ο Πίττας έγραψε το 3-1 μετά από ασίστ του Φιλιώτη, ενώ στο 65’ ο Χρυσοβολάντης Θεουλή, μετά από εισήγηση του VAR, πήγε στο on field review και έδωσε (σωστά) πέναλτι υπέρ της ομάδας των ΠολεμιδιώνΣτο 66’ ο Ελ Αλουχί που ανέλαβε την εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 3-2. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 81’ ισοφάρισε με δεύτερο πέναλτι μετά από κράτημα του Αρτυματά στον Γκράβενμπερχ διαμορφώνοντας το 3-3.
Σαν να  μην έφτανε αυτό για τον Απ[ολλωνας , η ψυχωμένη Καρμιώτισσα έφτασε στη μεγάλη ανατροπή με τον Γκράβενμπερχ να πλασάρει ψύχραιμα στο 86’ δίνοντας τεράστια νίκη στην ομάδα του με 4-3. Στο 90+6′ υπήρξε προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς των γαλάζιων που ξέσπασαν κατά Νίκου Κίρζη και Κωνσταντίνου Μακρίδη.
Η Καρμιώτισσα ανέβηκε στους 26 βαθμούς, ενώ ο Απολλωνας παρέμεινε στους 35 και μστην 7η θέση.

Aπόλλωνας (Μακρίδης)Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Πεϊμπέρνς, Αρτυματάς, Χαμάς, Σπόλιαριτς, Σαχάρ, Ουάρντα (84′ Ντιγκινί), Ζράντι (67′ Χέντι), Πίττας, Ντόνιο (67′ Βα). 
Στον πάγκο: Πεϊσότο, Δημητρίου, Εκπολό, Νταμπό, Ίλιεφ, Χουσαΐν, Ρομπέρζ, Χάμπος, Μαυρίας. 

Καρμιώτισσα (Ντομπρασίνοβιτς): Κνόμπλοχ, Τάντι, Τσέλουτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια (58′ Γιουσούφ), Κουλιμπαλί (58′ Γκράβενμπερχ), Ελ Αλουχί (90+9 Καλτσάς), Μήτσο, Καστανιάγα, Λουκίλι (89′ Αγγελή), Άντρις. 
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λούκοφ, Ανδρονίκου, Γκραντινάρου, Οικονομίδης.

ΣΚΟΡΕΡ: Ντόνιο (21′), Σαχάρ (35′ πεν.), Πίττας (46′) / Κουλιμπαλί (43′), Ελ Αλουχί (66′, 81′ πεν.), Γκράβενμπερχ (86′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πεϊμπέρνς, Χέντι. Αρτυματάς / Κουλιμπαλί (6η), Καστανιάγα (3η), Τάντι, Ελ Αλουχί (3η).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.217.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία