29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  • Aκάθεκτη η Αναγέννηση Δερύνειας για τη σωτηρία της.Κέρδισε την Ολυμπιάδα και πέρασε τη ζώνη κινδύνου(Aναβλήθηκε το Ερμής-ΕΝΥ)

Aκάθεκτη η Αναγέννηση Δερύνειας για τη σωτηρία της.Κέρδισε την Ολυμπιάδα και πέρασε τη ζώνη κινδύνου(Aναβλήθηκε το Ερμής-ΕΝΥ)

By on 5 Φεβρουαρίου, 2023 0 2395 Views

Η Αναγέννηση Δερύνειας πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ολυμπιάδας Λυμπιών (2-4), ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη στο γκρουπ του υποβιβασμού της δεύτερης κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ποντικό (9΄, 49΄, 60΄) που σημείωσε τρία τέρματα, πέρασαν με άνεση από την έδρα των γηπεδούχων, αφήνοντας τους χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής που μπήκε στον πίνακα των σκόρερ για τους φιλοξενούμενους είναι ο Φόρτες (15΄) που διεύρυνε νωρίς το προβάδισμα της Αναγέννησης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε δύο περιπτώσεις, με Λουπιανέζ (30΄) και Μιχαήλ (68΄), ωστόσο, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο στην αναμέτρηση, μένοντας στην έβδομη θέση με 8 βαθμούς, στους 22 η Αναγέννηση.

Να θυμίσουμε πως: «Ο αγώνας για το Πρωτάθλημα Β´ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – FC KRASAVA Ε.Ν.Υ.ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ που αναβλήθηκε την Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, θα γίνει τη Δευτέρα»

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: