29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΕΝΑΔ:Κτύπησαν απρόκλητα τον Καϊάφα.. Το θέμα για εμάς έληξε, απλά δεν θέλουμε να ξαναγίνει

By on 22 Νοεμβρίου, 2021 0 26594 Views

Σκηνές που δεν έχουν καμιά θέση στο ποδόσφαιρο μας διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Κόρνου στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την ΕΝΑΔ.

Όπως αναφέρουν οι παράγοντες της ΕΝΑΔ ο προπονητής της ομάδας τους Κώστας Καϊάφας κτυπήθηκε βάναυσα από δυο παίκτες του Κόρνου και ενώ η αναμέτρηση ειχε ολοκληρωθεί και ο κ. Καϊάφας είχε δώσει το χέρι του στον αντίπαλο προπονητή.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο ο τεχνικός διευθυντής της ΕΝΑΔ, Πάμπος Δημοσθένους, υποστήριξε πως χωρίς καμία πρόκληση δυο παίκτες της αντίπαλης ομάδας στο παιχνίδι για τη 7η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, κτύπησαν στο πρόσωπο τον πρώην άσο της Ομόνοιας και νυν προπονητή της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς.

«Δυστυχώς μετά το τέλος του αγώνα αν και τα πάντα κυλούσαν ομαλά, μπήκαν στα αποδυτήρια δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας και χτύπησαν βίαια τον προπονητή μας, υπήρχε μίσος και ούτε πιστεύαμε αυτά που βλέπαμε. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του έκαναν ζημιά αλλά ο κ. Καϊάφας δεν ήθελε να πάει την υπόθεση στην Αστυνομία. Υπήρχαν και αστυνομικοί εκεί, που μας έλεγαν πως δεν είδαν τίποτα, μας κορόιδευαν. Φαίνεται πως είχαν εντολές».

Για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Καϊάφα, είπε: «Πήγε στο γιατρό, είναι καλά ευτυχώς. Εγώ ρώτησα ευθέως τον κ. Καϊάφα αν προηγήθηκε κάτι και μου είπε όχι. Ο προπονητής φεύγει πάντα πιο γρήγορα, δίνει το χέρι στον αντίπαλο προπονητή και πάει στα αποδυτήρια. Εμείς οι παίκτες μείναμε εκεί, για τις χειραψίες. Όταν είδαμε και ακούσαμε τις φωνές, ήταν ήδη αργά και έγιναν πολύ γρήγορα. Οι πόρτες που οδηγούν στα αποδυτήρια ήταν κλειδωμένες. Ο κ. Ευθυμίου, ο αντίπαλος προπονητής και μπράβο του, απολογήθηκε εκ μέρους όλων και μας είπε ότι το ποδόσφαιρο πήγε 100 χρόνια πίσω. Ελπίζω να πάρουν τα μέτρα τους αυτοί που πρέπει. Το θέμα για εμάς έληξε, απλά δεν θέλουμε να ξαναγίνει».