18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

«Θέλει Κατελάρη ο Νταμπίζας»

By on 5 Ιουνίου, 2019 0 20399 Views

Για «ζεστό» ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Φάνο Κατελάρη κάνει αναφορά σε αποκαλυπτικό δημοσίευμά της η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη προσεγγίσει τον Κύπριο μέσο και διαπιστώθηκε πρόσφορο έδαφος συνεργασίας. Θυμίζουμε πως ο Κατελάρης είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Ομόνοιας, καθώς αρνήθηκε δύο φορές ανανέωση συνεργασίας με την Ομόνοια.

Αυτούσιο το δημοσίευμα: «Έναν δυναμικό αμυντικό χαφ αναζητά ο Νίκος Νταμπίζας για να καλύψει το κενό του Έργκους Κάτσε ο οποίος αποχωρεί και υπόψη του τέθηκε ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού από την παρουσία του στην Κύπρο.

Ο λόγος για τον 23χρονο Φάνο Κατελάρη, ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού!

Ο Κατελάρης έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020, όμως μόνο με θαύμα θα μείνει στη Λευκωσία την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση της Ομόνοιας κατέθεσε δύο προτάσεις για την χρονική επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά ο Κατελάρης τις αρνήθηκε και τις δυο. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να αλλάξει περιβάλλον και το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον δελεάζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr και πληροφορίες που προέρχονται από την Κύπρο ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε μια πρώτη διερεύνηση για το αν θα μπορούσαν να συνεργαστούν και πάλι βρέθηκε πρόσφορο έδαφος. Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων ψάχνει ένα “εξάρι” με ύψος, εκτόπισμα, δύναμη, αλτικότητα και ικανότητα στις προσωπικές μονομαχίες. Χαρακτηριστικά που διακρίνουν στον 23χρονο παίκτη.

Βέβαια, προτού προχωρήσει οτιδήποτε, πρέπει να αποσαφηνιστεί με ποιες προϋποθέσεις παραχωρεί τον Κατελάρη η Ομόνοια και κυρίως αν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι ή να τον χάσει σε έξι μήνες ως ελεύθερο από τη στιγμή που θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Είναι αυτονόητο ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει χρήματα στην Ομόνοια ή στην καλύτερη ένα πολύ μικρό ποσό και να δώσει κάποιο ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταπώληση. Πάντως, οι πληροφορίες από την Κύπρο δεν ξεκαθαρίζουν τη στάση της κυπριακής ομάδας, στην οποία έχει διατηρήσει τις προσβάσεις του ο Νταμπίζας.

Ο Νταμπίζας “γουστάρει” ποδοσφαιρικά τον Κατελάρη ενώ και ο 23χρονος αμυντικός μέσος θα ήθελε να δουλέψει ξανά με τον Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ήταν επίσης τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας τη σεζόν 2016-2017 όταν ο Κατελάρης είχε εντυπωσιακές επιδόσεις. Ο Κύπριος κατέγραψε 27 συμμετοχές (1.739′) σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ. Επομένως, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι στον Παναθηναϊκό θα βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα».