24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Μείωσαν πάρα πολύ τους παίκτες το προηγούμενο διάστημα και δεν μου άρεσε

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Μείωσαν πάρα πολύ τους παίκτες το προηγούμενο διάστημα και δεν μου άρεσε

By on 11 Νοεμβρίου, 2018 0 1783 Views

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε στη διάσκεψη τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή, που έστειλε το δικό του μήνυμα προς όσους αμφισβητούν αυτή την ομάδα.

«Σήμερα, στο παιχνίδι μπήκαμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Να κερδίσουμε και να σταματήσουμε το αήττητό του αντιπάλου, να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη άμυνα. Να πω σε κάποιους που βρήκαν την ευκαιρία να μας στήσουν στον τοίχο, να στηρίξουν αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Στα προηγούμενα παιχνίδια πληρώσαμε τα λάθη μας και την ατυχία μας. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή η ομάδα αξίζει μεγάλα συγχαρητήρια. Ποτέ δεν κρύφτηκε απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο, παίξαμε στα ίσα ποδόσφαιρο. Καλά κάνουν να στηρίξουν αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά και σε ερώτηση για το πρωτάθλημα απάντησε:
«Ακόμη είναι η αρχή, όλοι προσπαθούν να πάρουν βαθμούς, είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Δεν σημαίνει ότι πήραμε ή χάσαμε το πρωτάθλημα, πήραμε απλά τρεις βαθμούς. Πρέπει να μάθουμε και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Με μια νίκη ξαφνικά είμαστε στο θεό και με μια ήττα ξαφνικά είμαστε κάτω. Μείωσαν πάρα πολύ τους παίκτες το προηγούμενο διάστημα και δεν μου άρεσε. 90 λεπτά με την Ανόρθωση και να την έχεις στο 1/3 να παίζεις ποδόσφαιρο και να δέχεσαι κριτική, είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές».