25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με την σκέψη στην ΑΕΛ ,το πάλεψε στο τέλος ο Απόλλωνας (2-3)

Με την σκέψη στην ΑΕΛ ,το πάλεψε στο τέλος ο Απόλλωνας (2-3)

By on 8 Νοεμβρίου, 2018 0 3554 Views

Ο Απόλλωνας το έδειξε απο την αρχή ότι είχε τη σκέψη του στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και δεν κατάφερε να… σταματήσει την επιθετική γραμμή της Άιντραχτ που χωρίς να ανεβάσει στροφές, πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΠ(2-3). Ωστόσο στο φινάλε προσπάθησε και μείωσε στο σκορ περιορίζοντας την έκταση του σκορ.Ένα τρίλεπτο στην επανάληψη, στέρησε από τον Απόλλωνα το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο έπαιξε εξαιρετικά μετά το 0-3 και δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι. Αποβλήθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στο 37’, ντεμπούτο για Φοπαλά.

Καλύτερα μπήκε η Άιντραχτ στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 17’ με τον Γιόβιτς. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις. Στο 44’ μάλιστα, είχε καλή στιγμή με τον Μαγκλίτσα που από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει σωστά την μπάλα και να απειλήσει τον Τραπ.

Οι «γαλάζιοι» που συνέχισαν στο ίδιο τέμπο στην επανάληψη, σε μια αδράνεια της άμυνας στο 55’ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ από τον Χαλέρ. Η Άιντραχτ που ήταν άκρως αποτελεσματική, έδωσε διαστάσεις με γκολ στο 58’ του Γκατσίνοβιτς, που έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Κίσσα. Ο Απόλλωνας δεν πτοήθηκε, και με τις αλλαγές των Πέδρο και Ζελάγια, έβαλε πίεση στους Γερμανους. Ο Αργεντινός μείωσε στο σκορ στο 71’ με κεφαλιά και οι γηπεδούχοι έψαξαν και δεύτερο γκολ. Πολύ κοντά στην επίτευξή του έφτασαν με τον Φοπαλά στο 79’. Στη συνέχεια, ο Στεντέρα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με τον Απόλλωνα να ψάχνει το γκολ, βρίσκοντας ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζελάγια στο 90′. Στο 90+4 ξανά ο Ζελάγια μείωσε ακόμη περισσότερο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Αν είχε ακόμη λίγο χρόνο, σίγουρα θα απειλούσε η κυπριακή ομάδα, όμως ήταν αργά…

Έτσι, ο Απόλλωνας μένει εκτός συνέχειας από την διοργάνωση, με την Άιντραχτ και την Λάτσιο που κέρδισε την Μαρσέιγ να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Απόλλωνας: Κίσσας, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Στυλιανού, Σκέμπρι(68′ Φοπαλά), Σαρδινέρο, Βασιλείου(60′ Πέδρο), Μαγκλίτσα(46′ Ζελάγια)

Στον πάγκο: Βάλε, Περέιρα, Παπουλής, Σπόλιαριτς

Άιντραχτ: Τραπ, Ντίκα, Φερνάντες(77′ Ντε Γκούζμαν), Γιόβιτς(85′ Μίλερ), Χαλέρ(65′ Ρέπιτς), Γατσίνοβιτς, Βίλεμς, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Στεντέρα, Ντα Κόστα

Στον πάγκο: Ρόνο, Κόστις, Ρους, Τβάτα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντίκα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Στεντέρα (2η κίτρινη)
ΣΤΑΔΙΟ: ΓΣΠ
ΘΕΑΤΕΣ: 6500 (4500 οι φίλοι της Άιντραχτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τιάγκο Μάρτινς(Πορτογαλία)
ΒΟΗΘΟΙ: Λουίς Αντρέ Φερέιρα Πίντο Κάμπος, Ρικάρντο Ζόρζε Φερέιρα ντο Σάντος
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αντόνι Μανουέλ Αλμπίνο Γκοντίνιο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΊΝΤΡΑΧΤ 8-2 9
ΛΑΤΣΙΟ 6-6 6
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 3-6 1
ΜΑΡΣΕΪΓ 4-7 1
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου:

Λάτσιο – Μαρσέιγ 2-1 (45+1 Παρόλο, 55′ Κορέα / 60′ Τοβέν)

Η επόμενη αγωνιστική (29/11, 22:00)

Απόλλωνας – Λάτσιο
Άιντραχτ – Μαρσέιγ