28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πολύ σκληρή για να πεθάνει.Η Ανόρθωση μέσα στο Τσίρειο 2-1 τον Απόλλωνα

Πολύ σκληρή για να πεθάνει.Η Ανόρθωση μέσα στο Τσίρειο 2-1 τον Απόλλωνα

By on 3 Νοεμβρίου, 2018 0 5380 Views

Η Ανόρθωση είχε οτι δεν είχε στα προηγούμενα 6 παιγνίδια…Τα γκολ του Ντούρις,τύχη και τερματοφύλακα και κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα που δέχθηκε την πρωτη του ήττα. Πρωταγωνιστής
ο Ντούρις που πέτυχε τα δυο γκολ και συμπραταγωνιστής ο νεαρός Δημητρίου που γέμιζε τα δοκάρια της Κυρίας και έδειξε οτι είναι πανέτοιμος να πάρει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Η «Κυρία» επέστρεψε στις νίκες μετά τις 26 του Αυγούστου όπου κέρδισε την Δόξα πάλι με τον νεαρό τερματοφύλακα.. Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα, που ήταν καλύτερος καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε τρία δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
Η Ανόρθωση πλήρωσε τίμημα με τους Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ να συμπλητώνουν κάρτες και θα χάσουν το ντέρμπι με την Ν.Σαλαμίνα.Λαβόρδε και Ντούρις δεν έχουν κάτι σοβαρό και θα είναι στην διάθεση του Στρέμπελ για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Το παιχνίδι:

Με γκολ από τα… αποδυτήρια άρχισε το παιχνίδι για την Ανόρθωση, με τον Ντούρις να εκμεταλλεύεται στο έπακρον το λάθος του Μπρόυνο Βάλε και τον πλάσαρε ιδανικά. Στη συνέχεια του αγώνα, αν και δυσκολεύτηκαν οι γηπεδούχοι να πάρουν… μπρος, απείλησαν την εστία του Δημητρίου με κορυφαία φάση στο 21.’ Ο Περέιρα με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, επέστρεψε η μπάλα σε αυτόν που επιχείρησε παράλληλο γύρισμα, με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία. Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή, ωστόσο η Ανόρθωση ήταν αυτή που σκόραρε στο 33’. Ο Εγγλέζου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Ντούρις να σκοράρει με κοντινό πλασέ. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Απόλλωνας έπρεπε να μπει δυναμικά στην επανάληψη και αυτό έκανε με τον Μαγκλίτσα στο 47’. Ο επιθετικός του Απόλλωνα που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε βρήκε στην οριζόντια δοκό, η μπάλα επέστρεψε και έκανε το κεφάλι νικώντας τον Δημητρίου. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστικε και στο 49’, είχε και τρίτο δοκάρι η ομάδα του Σωφρόνη, σε μακρινό σουτ του Μάρκοβιτς. Οι γηπεδούχοι που έψαχναν με τα μανίας την ισοφάριση, ωστόσο ο Ράγιος είχε μια πάρα πολύ καλή στιγμή στο 76’ που από το πολύ κοντά, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάλε με αδύναμο πλασέ . Ο Απόλλωνας πίεσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

**Για την Ανόρθωση συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Απόλλων: Βάλε, Στυλιανού(40′ Μάγκλιτσα), Χάμπος, Πέδρο, Ρομπέρζ, Βασίλείου, Μάρκοβιτς, Παπουλής, Περέιρα, Σαρδινέρο(66′ Σκέμπρι), Ζελάγια

Ανόρθωση: Δημητρίου, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Λαβόρδε(28′ Εγγλέζου), Ντούρις(46′ Κοφί), Κατσαράβα(80′ Σισέ)

Απόλλων: Βάλε, Στυλιανού(40′ Μάγκλιτσα), Χάμπος, Πέδρο, Ρομπέρζ, Βασίλείου, Μάρκοβιτς, Παπουλής, Περέιρα, Σαρδινέρο(66′ Σκέμπρι), Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Ουεντραόγκο, Βασιλειάδης, Ψύχας, Σπόλιαριτς
Ανόρθωση: Δημητρίου, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Λαβόρδε(28′ Εγγλέζου), Ντούρις(46′ Κοφί), Κατσαράβα(80′ Σισέ)

Στον πάγκο: Στέμερ, Κοφί, Μικελτάντζε, Οικονομίδης, Σωτηρίου, Κάτσαρ, Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρζ /Στρούνα, Ντουγκλάο(3η), Σίλντενφελντ(3η), Βίκτορ, Μπεσάτ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 3000

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος
4ος: Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής: Ξάνθου Ανδρέας