28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με απουσίες ο Απόλλωνας αλλά προσηλωμένος στο στόχο

Με απουσίες ο Απόλλωνας αλλά προσηλωμένος στο στόχο

By on 3 Νοεμβρίου, 2018 0 1592 Views

Aρκετά είναι τα προβλήματα στον Απόλλωνα για το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση που θα αρχίσει στις 5μμ.

Ο κ.Αυγουστή ετολιμασε το πλάνο του έχοντας δεδομένες σημαντικές απουσίες, αφού ως γνωστό θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου με κάρτες Εστεμπάν Σακέτι, και τους παροπλισμένους με προβλήματα τραυματισμών Σουμά, Καραγιολ, Γιούστε και Μπρού.

Ο Σουμά ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στους οπίσθιους μοιραίους (εκτός 10 περίπου ημέρες).

Ο Καραγιόλ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο το οποίο απεκόμισε προς το τέλος του αγώνα με την Δόξα (υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για 6 περίπου εβδομάδες).

Ο Κέβιν Μπρού συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται ότι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική.

Το ευχάριστο προκύπτει στην περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι σήμερα στην διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Όσο αφορά τον Γιούστε, συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις αρχές Ιανουαρίου.
Παρά τις απουσίες ο Απόλλωνας διαθέτει το υλικό για να καλύψει τα κενά και μοναδικός στόχος σήμερα είναι η επιστροφή στις νίκες μετά το Χ με την Δόξα.Η μέχρι τώρα πορεία της Ανόρθωσης δεν παρασύρει τον Αυγουστή που ξλερει ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας αφού η Ανόρθωση ψάχνει το δικό της ξέσπασμα.