27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι φορμαρισμένη η Άιντραχτ, αλλά είμαστε κι εμείς φορμαρισμένοι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είναι φορμαρισμένη η Άιντραχτ, αλλά είμαστε κι εμείς φορμαρισμένοι

By on 24 Οκτωβρίου, 2018 0 4894 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ για το Europa League. Αναγνώρισε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε αυτή την ομάδα, αλλά πρόσθεσε ότι χωρίς προσπάθεια και θέληση δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα. Υπογράμμισε ότι ο στόχος του Απόλλωνα είναι το θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα, θα έχει ωραία ατμόσφαιρα, κάτι που μας έχει λείψει στην Κύπρο. Είναι φορμαρισμένη η Άιντραχτ, αλλά είμαστε κι εμείς φορμαρισμένοι. Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε αυτά τα παιγνίδια.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά χωρίς προσπάθεια και θέληση δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από το παιγνίδι. Από τη στιγμή που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, ο στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Σε ερώτηση για την μεγάλη ευκολία με την οποία σκοράρει η Άιντραχτ ανέφερε:

«Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι στα καλύτερά της. Κάνει εξαιρετικά παιγνίδια, έχει αρκετά τρεξίματα και αυτοματισμούς και προσπαθεί να βάλει πίεση στον αντίπαλο από τον πρώτο λεπτό. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε από το πρώτο λεπτό σε αυτά τα σημεία».

Σε ερώτηση αν θα είναι το πιο δύσκολο ματς είπε:

Νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη ιδιαίτερα στην έδρα της. Όταν τους είδα με την Λάτσιο, μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και είναι ό,τι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή να παίζει σε έτσι γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα».

ΧΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος είπε:

«Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε την φιλοσοφία μας, ότι δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Αυτή η διοργάνωση για τις κυπριακές ομάδες είναι ό,τι καλύτερο. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτή τη δύσκολη έδρα.