29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Σπουδαίο διπλό για την Λάτσιο

By on 21 Οκτωβρίου, 2018 0 7421 Views

Χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα από το «Ένιο Ταρντίνι» και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A.

Μπορεί η επίθεση της να μην πετάει ακόμα φλόγες όπως πέρσι, ωστόσο είναι μία άψογα δουλεμένη ομάδα από τον Σιμόνε Ιντσάγκι, ο οποίος με πενιχρά μέσα έχει χτίσει μία εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα. Η Λάτσιο χρειάστηκε να περιμένει ως το τελευταίο δεκάλεπτο για να λυγίσει την αντίσταση της Πάρμα, αλλά με το 0-2 ανέβηκε για πρώτη φορά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας ικανή για το βήμα παραπάνω.

Ο μόνιμος σκόρερ Τσίρο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα (81’, 0-1), ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης σέρβιρε το γκολ στον Κορέα, ο οποίος ολοκλήρωσε την επικράτηση των «λατσιάλι».

Σε θετικό μομέντουμ και η Αταλάντα, που τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η ομάδα του Μπέργκαμο ήταν απολαυστική στην Βερόνα και με το 1-5 στην έδρα της Κιέβο την βύθισε ακόμα περισσότερο.

Χατ-τρικ από τον εκπληκτικό Γιόζιπ Ίλιτσιτς (28’, 50’, 52’), από ένα τέρμα για Ντε Ρόον (25’) και Γκόσενς (72’), ενώ για τους γηπεδούχους που δύσκολα θα αποφύγουν φέτος το μοιραίο μείωσε με το γκολ της τιμής (84’, 1-5) ο Σλοβένος Μπίρσα.
Τέλος στο τελευταίο μεσημεριάτικο παιχνίδι της Serie A, η Τορίνο προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Μπολόνια (14’ Ιάγκο Φαλκέ, 54’ Μπασέλι), όμως οι «ροσομπλού» με αντεπίθεση διάρκειας γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τον πόντο (2-2) χάρη σε τέρματα των Σανταντέρ (59’) και Καλαμπρέζι (77’).