24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Άνετος και επιβλητικός ο Απόλλωνας (5×5 με πεντάρα)

By on 20 Οκτωβρίου, 2018 0 5792 Views

Ο Απόλλωνας απλά και άνετα ήταν επιβλητικός , επικρατώντας πολύ εύκολα με 5-0 του Ερμή στο «Τσίρειο». Οι «φτεροπόδαροι» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 8’ και την αποβολή του Κουατσίκα, στο πέναλτι που έκανε στον Ζελάγια και τους κόστισε ακριβά! Τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο β’ με τους «γαλάζιους» να κάνουν το 5 στα 5 με επιβλητική πεντάρα.

Πολύ γρήγορα τα πράγματα.. πήραν το δρόμο τους και αυτό γιατί ο Κουατσίκα μόλις στο 8’ υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Ζελάγια αντικρίζοντας συνάμα την κόκκινη κάρτα. Στο 10’ ο Αργεντινός ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Πριν καλά, καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 12’ ο Πηλέας άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του έπειτα από σουτ του Μαγκλίτσα το οποίο κόντραρε στον Κύπριο αμυντικό. Οι… μηχανές δεν σταμάτησαν να δουλεύουν για τον Απόλλωνα και στο 35’ ο Περέιρα έγραψε το 3-0. Το 4-0 ήρθε από τον Σκέμπρι που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Μαγκλίτσα, ήρθε να κάνει το 5-0 και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Τρίτη 5άρα από τον Απόλλωνα που συνεχίζει… ακάθεκτος!

Απόλλωνας (Αυγουστή): Bάλε, Πέδρο, Χάμπος, Ρομπέρζ (46′ Ουεντραόγκο), Σουμάχ, Σακέτι (46′ Στυλιανού), Μάρκοβιτς (65′ Ψύχας), Περέιρα, Σκέμπρι, Μαγκλίτσα, Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Καραγιόλ, Παπουλής, Βασιλειάδης, Βασιλείου

Ερμής (Καϊάφας): Παπαδόπουλος, Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ (75′ Κιπιάνι), Μαύρου, Ντίντακ (55′ Μπανούσης), Πηλέας, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Εμπαλό, Ντε Μέλο (46′ Ταραλίδης)

Στον πάγκο: Φοιρινίδης, Κατσιατής, Κιπιάνι, Εσομπέ, Χριστοδούλου, Πούννας, Λύτρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαγκλίτσα / –
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – / Κουατσίκα
ΓΗΠΕΔΟ: «Τσίρειο»
ΘΕΑΤΕΣ: 1.500 περίπου
Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας