29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΙΒΑ:Φαίνεται η διαφορά των δύο ομάδων, στον ρυθμό, στο επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε

ΟΛΙΒΑ:Φαίνεται η διαφορά των δύο ομάδων, στον ρυθμό, στο επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε

By on 7 Οκτωβρίου, 2018 0 2040 Views

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, στάθηκε στις πολλές φάσεις που έφτιαξε η ομάδα του, ιδιαίτερα πριν το χαμένο πέναλτι, αλλά και ότι έπαιξαν ενάντια σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ξέραμε από πριν την δυσκολία που θα βρίσκαμε. Για μένα ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Μια ομάδα που έχει πολύ καλό κέντρο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Θέλαμε να φτάσουμε το επίπεδο του Απόλλωνα, σε κάποιες στιγμές τα καταφέραμε αλλά έχουμε αρκετή δουλειά. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα. Εκεί που αρχίσαμε κι΄εμείς να συντονιζόμαστε, δεχτήκαμε το γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε πολλές φάσεις. Μετά από το πέναλτι, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Φαίνεται ότι ακόμα η ομάδα χάνει σε πολλά σημεία. Επιμένω ότι παίξαμε εναντίον μιας πολύ δύσκολης ομάδας».

«Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε. Φεύγουμε με διαφορετικά συναισθήματα όπως και την προηγούμενη βδομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Σήμερα ότι έπρεπε να δώσουμε το μάξιμουμ γιατί ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που παίζει σε επίπεδο Ευρώπης. Φαίνεται η διαφορά των δύο ομάδων, στον ρυθμό, στο επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε».

«Δεν θα δικαιολογηθώ. Αν στα αποδυτήρια του Απόλλωνα όλοι είναι χαρούμενοι, το αντίθετο συμβαίνει σε μας. Αύριο πρέπει να αρχίσουμε την δουλειά».