20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Πρόκληση τέτοιοι αγώνες

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2018 0 2030 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίληδε για την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Λάτσιο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πάνελ και ο Έκτορ Γιούστε.

«Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να μπούμε στους ομίλους, είναι πρόκληση τα έξι παιχνίδια στον όμιλο μας. Είμαστε το αουτσάιντερ, πρέπει να κάνουμε τέλεια παιχνίδια για να κερδίσουμε κάτι στον όμιλο μας. Πρόκληση για τους παίκτες η διοργάνωση, μεγάλοι παίκτες δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη να παίξουν σε αυτή την διοργάνωση. Θα απολαύσουμε το ματς, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Απόλλωνα.

Για πιθανό rotation της Λάτσιο:
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μελετήσει όλους τους παίκτες της Λάτσιο».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού: «Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο γιατί έχει το δικό της τρόπο λειτουργίας και παιχνιδιού. Σίγουρα κάποιες φορές υποχρεώνεσαι να παίξεις άμυνα, παίζουμε με μεγάλους αντιπάλους, αλλά η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας είναι ίδια».

Για τους παίκτες που έπαιξαν ξανά στη Ρώμη: «Είναι μεγάλη η απόσταση από το παιχνίδι εκείνο και τα ρόστερ αλλάζουν αρκετά χρόνο με το χρόνο. Άλλη ομάδα τότε, άλλη τώρα. Βλέπουμε τα δεδομένα της στιγμής και σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ».

Για το αν οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι πιο δυνατές: «Η Λάτσιο είναι πιο ψηλό επίπεδο από όλες τις ομάδες του ομίλου. Παίζει με ένα δικό της τρόπο στο γήπεδο».

Σε ερώτηση Ιταλού για την ενδεκάδα: «Μπορείτε να κάνετε τα δικά σας σενάρια».

Η άποψη του για τον Σιμόνε Ιντζάγκι: «Σίγουρα μιλάμε για ένα μεγάλο προπονητή και ποδοσφαιριστή που πρόσφερε θέαμα στο κοινό».

Για τη σταθερότητα της Λάτσιο: «Είδαμε τα δυο τελευταία της παιχνίδια. Ήταν πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και για αυτό κράτησε το μηδέν παθητικό. Στο επιθετικό κατάφερε να βάλει πολλούς παίκτες στην περιοχή».

Για τη διαφορά του αγώνα σε σχέση με τη Βασιλεία: «Εδώ είναι διαφορετικά γιατί είναι όμιλος. Πρέπει να δεις τι θα κάνεις και τι θα αποφύγεις για να πάρεις αποτέλεσμα. Όσα μας στοίχισαν να μην επαναληφθούν».

Από την πλευρά των παικτών ο Έκτορ Γιούστε ανέφερε:
«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Γιατί όχι, στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν».