20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στην Λευκωσία

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στην Λευκωσία

By on 23 Αυγούστου, 2018 0 7421 Views

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ήττα με 3-2 από την Βασιλεία.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Κάναμε το παιχνίδι μας. Με στεναχωρεί που δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά που μας άλλαξε τη λειτουργία της ομάδας. Είναι κρίμα να δεχόμαστε δυο γκολ από στημένα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Εκεί που θα βρίσκαμε χώρους, από δυο στημένα χάσαμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στην Λευκωσία. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους οπαδούς μας. Είναι η ευκαιρία μας στην Λευκωσία να πάρουμε τη πρόκριση. Θέλω τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να πετύχουμε αυτό που έμοιαζε με θαύμα όταν έγινε η κλήρωση.

Τι ήταν αυτό που είπατε στο ημίχρονο; Να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πόσο αποτρεπτικό είναι να έρθουν οι φίλαθλοι σας, βάσει του μέτρου της Κάρτας οπαδού: Πρέπει να το δει η Πολιτεία. Όπως είχε το ΑΠΟΕΛ απόψε τον 12ο παίκτη έτσι και μεις θέλουμε τον κόσμο μας. Και εμείς αλλά και η ΑΕΚ.

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες μετά το 3-2; Αυτές οι ομάδες είναι επικίνδυνες, εντός και εκτός έδρας. Αυξήσαμε τις πιθανότητες μας και θα τις κυνηγήσουμε στη ρεβάνς. Να περιορίσουμε τα λάθη