24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Έχουμε το πλάνο μας και θα παλέψουμε

By on 22 Αυγούστου, 2018 0 1218 Views

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Βασιλεία αποκάλυψε ότι αποφάσισε για την ενδεκάδα και τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη, να είναι συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουν το πλάνο. Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτησε η τεχνικός του Απόλλωνα, είπε:

«Εύχομαι να κάνουμε κι άλλα ταξίδια. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Βασιλεία. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς. Να κάνουμε δυο τέλεια ματς για να προκριθούμε στους ομίλους. Είμαι χαρούμενος που έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Θέλει συγκέντρωση, να μην φοβηθούμε τον αντίπαλο. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να το απολαύσουμε».

-Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα:

«Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

-Κληθείς να σχολιάσει αυτό που λένε ότι η Βασιλεία έχει αποδυναμωθεί, αλλά και τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Ο φετινός ΠΑΟΚ δυνάμωσε πάρα πολύ. Η Βασιλεία βρίσκεται στους ομίλους κάθε χρόνο. Η Βασιλεία είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους κι αν δείτε με ποιες ομάδες έχεις παίξει, θα καταλάβετε πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι. Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τον αντίπαλο».

-Όσο για το αν αποφάσισε για την εντεκάδα, είπε:

«Αλίμονο να μην ήξερα ποιοι ένδεκα παίκτες θα βρίσκονται αύριο στο γήπεδο. Έχω αποφασίσει ναι. Έχω ισάξιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μου δώσουν λύσεις σε κάθε αντίπαλο».

-Για τις πιθανότητες πρόκρισης είπε:

«Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία για πιθανότητες. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη, όποια ομάδα είναι πιο εύστοχη και όποια θέλει περισσότερο την πρόκριση θα μπει στους ομίλους. Οι πιθανότητες είναι 180 λεπτά».

-Σε ερώτηση για τον Καραγιόλ, δήλωσε:

«Σίγουρα αν είχαμε πιο γρήγορα αυτό τον ποδοσφαιριστή, θα ήταν έτοιμος για αύριο. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος».

-Για το αν θα παρουσιαστεί με διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ ο φετινός Απόλλωνας, ανέφερε:

«Ο φετινός Απόλλωνας θα παρατάσσεται βάσει του αντιπάλου. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε το σύστημα και ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ είναι ισάξιοι μεταξύ τους».

-Όταν ρωτήθηκε να τοποθετηθεί για αυτούς που λένε πως ο Απόλλωνας δεν θα είναι τόσο ισχυρός σε σύγκριση με πέρσι, είπε:

«Τα μακριά κοντά έγιναν. Ξεκινά το πρωτάθλημα. Αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο και θα το δείτε κι εσείς».