29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Πρέπει να βάλουμε γρήγορα γκολ αλλά με υπομονή

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Πρέπει να βάλουμε γρήγορα γκολ αλλά με υπομονή

By on 16 Ιουλίου, 2018 0 1424 Views

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 της Σούντουβα στη Λιθουανία και να πάρει τη νίκη-πρόκριση μέσα στο ΓΣΠ. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη για να έρθει η πρόκριση.

Οι δηλώσεις του:

Για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να πάρουμε τη πρόκριση. Τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και να αποφευχθούν τα λάθη. Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε ότι η Σούντουβα είναι μια δύσκολη αντίπαλος, δεν είδα από τους παίκτες έλλειψη αφοσίωσης, όμως είδα έλλειψη συγκέντρωσης και δεχθήκαμε τρία τέρματα».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Έχω δει το παιχνίδι ακόμα τρεις φορές. Στα πρώτα 8 λεπτά είμασταν κυρίαρχοι και μετά υπήρξε ένα δεκάλεπτο που δεχθήκαμε τρία γκολ και σοκ. Δεν είδα την αναμενόμενη αντίδραση. Δεν είδα αυτό που ήθελα. Δεν μπορώ να σας πω για τις αλλαγές στην ενδεκάδα».

Για Ζαχίντ και Καρλάο:

«Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και τους δύο. Θα αποφασίσω αύριο».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς. Για αυτό το λόγο ζήτησα συγνώμη σε όλους. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας ποιοι είμαστε. Σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που δείξαμε με τη Σούντουβα».

Για το ότι η Σούντουβα θα παίξει κλειστά:

«Το ξέρουμε αυτό, είναι πάνω μας η πίεση, πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά αν μπούμε χωρίς μυαλό και συγκέντρωση στο παιχνίδι δεν θα μας βγει σε καλό»