29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: Είναι έτοιμοι και θέλουν όλοι να παίξουν.Θα συνατήσουμε δυσκολίες

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: Είναι έτοιμοι και θέλουν όλοι να παίξουν.Θα συνατήσουμε δυσκολίες

By on 11 Ιουλίου, 2018 0 953 Views

Στη συνέντευξη Τύπου για το σημερινό πρώυο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην FK Suduva,(19:00 Cytavision) ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του τονίζοντας ότι θα συναντήσουν δυσκολίες.

Πιο αναλυτικά δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: “Είμαι πολύ χαρούμενος με την αφοσίωση και την δουλειά των παικτών. Είναι δύσκολο να διαλέξω τους παίκτες και να κάνω την λίστα και ακόμα πιο δύσκολο να μείνουν κάποιοι εκτός γιατί όλοι δείχνουν ότι είναι έτοιμοι και ότι θέλουν να παίξουν”

Για την Suduva: “Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα που παίζει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Περιμένω πολλές δυσκολίες. Δεν ξεχνάω ότι πέρσι κέρδισε 3-0 την Σιόν εδώ και έφερε 0-0 με την Λουντογκόρετς”

Για τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου: «Είναι μια ομάδα που είναι δυνατή στα στημένα και σωματικά πολύ δυνατή. Έχουν παίκτες με ποιότητα και γνωρίζουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε”

Πως νιώθει που συμμετέχει στο Champions League με το ΑΠΟΕΛ: “Ελπίζω πως θα είναι το πρώτο παιχνίδι από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Πέρσι συμμετείχα στο Europa League και φέτος κάνω ντεμπούτο στο Champions League. Θα είναι πολύ ξεχωριστό να μπούμε στους ομίλους”.