25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Δεν κατάλαβα τι έγινε στο Α’ ημίχρονο

By on 11 Ιουλίου, 2018 0 5630 Views

Δείτε όσε είπε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά την ήττα από την Σούντουβα.

Για την αναμέτρηση:

«Συγγνώμη στους φίλαθλους μας και ιδιαίτερα σε αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Είναι εντελώς απαράδεκτο για εμάς το πρώτο 20λεπτο. Στα πρώτα 20 λεπτά χάναμε 3-0 χωρίς τον Βάτερμαν χωρίς να κάνει μια απόκρουση. Θα ήθελα να είχαμε μια εξήγηση για το πρώτο 20λεπτο όμως δεν την έχω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο όμως δεν καταφέραμε. Νιώθω ντροπή και φέρω την ευθύνη για αυτή την ήττα. Ελπίζω την επόμενη εβδοιμάδα να εμφανιστούμε καλύτεροι. Έχω την πεποίθηση ότι θα έχουμε διαφορετική εικόνα στην Λευκωσία. Έχουμε ένα βουνό να ανεβούμε όμως πρέπει να το κάνουμε».

«Στο δεύτερο ημίχρονο προπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κάναμε αλλαγές και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Σκοράραμε στο τέλος του αγώνα που είναι πολύ σημαντικό στον επαναληπτικό της Λευκωσίας. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σβήσει την κακή εμφάνιση που είχαμε ως ομάδα».

Αν οι πρωταθλητές παραμένουν το φαβορί:

«Η γραμμή ανάμεσα στην φαβορί και το αουτσάιντερ είναι πολύ λεπτή. Για να είμαστε φαβορί πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή σωματικά ομάδα. Δεν με εκπλήσσει η εμφάνιση της Σούντουβα, τους το είπαμε ότι αυτή είναι, αλλά είναι ένα καλό μάθημα και πρέπει να μάθουμε για την επόμενη βδομάδα».

Αν υπότίμησαν τον αντίπαλο:

«Δεν μπορώ να το πω αλλά ίσως δεν περιμέναμε τόσο δυναμική τη Σούντουβα. Και όταν το αντιληφθήκαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει ήταν αργά».

Αν υπήρχε λάθος στο πλάνο:

«Θα ήθελα να απαντήσω ξεκάθαρα, δεν μου αρέσει να αποφεύγω τις ερωτήσεις. Αλλά είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δω τον αγώνα για να τον αναλύσω. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα».