Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Μετά τον Πράνιτς ακολουθούν και άλλοι στην Ανόρθωση

2 Μαρτίου, 2018
1782 Views
0 Comments
Μετά τον Πράνιτς ακολουθούν και άλλοι στην Ανόρθωση

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «ΑΡΕΝΑ»:

«Από αύριο ξεκινάει η δυσκολότερη καμπή του πρωταθλήματος. Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καταλληλότερα. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα».

Για την προοπτική να πάει στο +6 από την ΑΕΚ:

«Θέλουμε να παραμείνουμε στην 3η θέση που μας δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μας δίνει μια τεράστια δυναμική ενδεχόμενη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά δεν εξασφαλίζει τόσο νωρίς τίποτα. υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη και οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές για να μιλάμε για κάτι περισσότερο. Παραμένουμε προσγειωμένοι με κάτω το κεφάλι. Στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να αυξήσουμε την διαφορά μας».

Για το αήττητο εκτός έδρας:

«Είναι κάτι πολύ θετικό για την ομάδα μας. Μια καλή Ανόρθωση δεν καταλάβει από έδρες. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να φθάσουμε σε μια νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Δεν υπολογίζουμε τους Καρλίτος και Σισέ που συμπλήρωσαν κάρτες όπως και τον Ντουγκλάο. Είμαι αμφίβολος και για τον Απόλλωνα ο Ντουγκλάο, η κατάσταση. Αντιμετωπίζει μια κάκωση στο αριστερό του πόδι αλλά δεν πρόκειται να μείνει ενάμιση μήνα εκτός δράση, όπως γράφτηκε σε κάποια Μέσα. Ίσως να χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες, πρέπει να περιμένουμε την επαναξιολόγηση που θα γίνει αρχές της ερχόμενης εβδομάδας».

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι:

«Είναι πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν την ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο. Οι φίλοι της Ανόρθωσης ακολουθούν πιστά την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός».

Για την ανανέωση του Ντάνιελ Πράνιτς:

«Παρά τα 36 του χρόνια απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως δεν φαίνεται η ηλικία του. Αποφασίστηκε η ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο. Θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά τον Πράνιτς. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα».

Για τον Ράγιος:

«Δεν μπήκαμε ακόμη σε συζητήσεις με τον Ράγιος».

Comments are closed.