Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Για τον Απόλλωνα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος

2 Μαρτίου, 2018
1559 Views
0 Comments
Για τον Απόλλωνα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ…

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, τριπλής παραλλαγής και δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή προγνωστικά. Και οι δύο ομάδες έχουν το άγχος και την πίεση και γενικά, κίνητρα υπάρχουν πολλά. Θεωρώ ότι αυτός που θα είναι στη μέρα και αυτός που θα έχει τις συγκυρίες υπέρ του θα πάρει τη νίκη. Εμείς θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος για μας. Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ένταση. Προσδοκούμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε το ζητούμενο».

Για τον Σαρδινέρο…

«Απέφυγε το κάταγμα. Υπάρχει ένα οίδημα που αναμένουμε να υποχωρήσει και να επιστρέψει σ τις υποχρεώσεις της ομάδας. Για το αυριανό αγώνα είναι εκτός».

Για τον κόσμο…

«Περιμένουμε λίγο περισσότερο από 5.000».

Για τη διαδικασία πλέι οφ…

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και αμφίρροπη διαδικασία. Οι πέντε από τις έξι ομάδες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Άπαντες προσδοκούν και η Ομόνοια να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστική. Θα υπάρχουν αμφίρροπα παιχνίδια. Την τελική έκβαση δεν την γνωρίζουμε, όμως ο καθένας θέλει να είναι ιδανική για την ομάδα του. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όλα είναι έξι βαθμών και προσδοκούμε να γίνει ένα πολύ καλό και τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να το κερδίσει. Ευελπιστούμε πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές».

Comments are closed.