Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Απαιτούμε σεβασμό ενόψει των πλέι όφ γιατί όλοι δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά

25 Φεβρουαρίου, 2018
6987 Views
0 Comments
ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Απαιτούμε σεβασμό ενόψει των πλέι όφ γιατί όλοι δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανέφερε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση:

«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο από την πλευρά μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Κάναμε 1-2 λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην Ανόρθωση να πετύχει γκολ και ξέραμε ότι αν κάναμε τέτοιου είδους λάθη θα είχαμε πρόβλημα. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο να είναι υπομονετικοί. Είναι δεδομένο πως η Ανόρθωση πετυχαίνει και δέχεται γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. Προσπαθήσαμε με υπομονή να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χάσαμε την συγκέντρωση μας σε μια φάση και η ποιοτική ενέργεια του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης έφερε το γκολ.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την θέληση των ποδοσφαιριστών μου. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Σίγουρα όχι για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε το στόχο μας. Να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ και θα είναι συνεχώς παιχνίδια σαν αυτό.

Σε αυτό το σημείο θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια συναισθήματα που έχω. Είμαι ένας προπονητής της πρώτης κατηγορίας. Σαν προπονητής του Κυπριακού ποδοσφαίρου έχω κάποια δικαιώματα, έχω χρέος να αντιπροσωπεύω το σωματείο μου, να σέβομαι όλα τα παιχνίδια και να δώσω ποιότητα στη χώρα αλλά και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχω όμως και δικαίωμα να υπερασπιστώ την ΑΕΛ, να υπερασπιστώ όλους, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές αλλά και συμβούλιο, τους οπαδούς μας και είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσω πως ένα τέτοιο ντέρμπι με 2 από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με ένα διεθνή διαιτητή ως 4ο στην αναμέτρηση και ένα διαιτητή ο οποίος δεν είχε ασφαλώς την εμπειρία για τέτοιο αγώνα. Απαιτούμε σεβασμό ενόψει των πλέι όφ γιατί όλοι δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Έχω το δικαίωμα να απαιτήσω αυτό το σεβασμό προς όλους τους επαγγελματίες που είναι στην ΑΕΛ. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την συμπαράσταση μέχρι το τέλος, ήταν σημαντική η βοήθεια τους και στα πλέι οφ θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας».

Comments are closed.