Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Πέρασε η ΠΑΕΕΚ ,και περιμένει την ΑΕΚ

21 Φεβρουαρίου, 2018
397 Views
0 Comments
Πέρασε η ΠΑΕΕΚ ,και περιμένει την ΑΕΚ

Η Καρμιώτισσα επικράτησε με 1-0 της ΠΑΕΕΚ αλλά το 5-1 που επικράτησε η ΠΑΕΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της έδωσε την πρόκριση.

Το… θαύμα που κυνηγούσε η Καρμιώτισσα, ψάχνοντας την ανατροπή από το 5-1που κέρδισε η ΠΑΕΕΚ στο πρώτο παιχνίδι, δεν ήρθε ποτέ. Σε πολύ χαμηλές πτήσεις κινήθηκε το πρώτο μέρος στο ΓΣΖ. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν έδωσε ισχυρό κίνητρο στις δυο ομάδες να δώσουν το κάτι παραπάνω στο γήπεδο και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα. Η Καρμιώτισσα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να φθάσει σε κάποιο γκολ. Σταδιακά η ΠΑΕΕΚ ισορρόπησε, κράτησε μπάλα και πήρε το παιχνίδι εκεί που το ήθελε, αφού είχε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά κυνήγησε το γκολ που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και έφθασε κοντά στη μοναδική αξιόλογη φάση του ημιχρόνου, όταν το σουτ του Μασίνουα στο 42ο λεπτό έφυγε ελάχιστα έξω. Καλύτερο από πλευράς θεάματος ήταν το δεύτερο ημίχρονο με την Καρμιώτισσα να αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να πλησιάζει στο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Οι κεφαλιές των Μασίνουα και Πάντου σταμάτησαν στον Αγριμάκη ενώ τα σουτ των Χριστοφή και Κυριάκου σταμάτησαν σε αμυντικούς. Στην εκπνοή του αγώνα ο Χριστοφή σκόραρε και έδωσε νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την Καρμιώτισσα. Η ΠΑΕΕΚ θα αντιμετωπίσει στους «8» την ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυριάκος Χριστοδούλου.

ΒΟΗΘΟΙ: Μάριος Δημητριάδης, Κυριάκος Σωκράτους.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Αποστολόπουλος, Βαττής, Σουάρες, Πάντος, Κυριάκου, Α. Χριστοφή, Δημητρίου, Μασίνουα, Εντμάρ, Μ. Χριστοφή.

ΠΑΕΕΚ: Αγριμάκης, Ηλιόπουλος, Αριστοτέλους, Μπρατσιάνι, Σταμπόλζιεφ, Παναγώτου, Ελευθερίου, Μάρισιτς, Στυλιανού, Τζιαμάς, Φελισιέν.

Comments are closed.