Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Όλη η δυτική του Τσιρείου για τους φίλους της Ανόρθωσης

20 Φεβρουαρίου, 2018
4224 Views
0 Comments
Όλη η δυτική του Τσιρείου για τους φίλους της Ανόρθωσης

Τα εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή  25 Φεβρουαρίου στο Τσίρειο Στάδιο για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta (ώρα έναρξης στις 16:00), είναι διαθέσιμα  από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. 

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τη Δυτική Κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση  www.cfa.com.cy.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .

Η ΑΕΛ παραχώρησε στην Ανόρθωση ολόκληρη τη Δυτική Κερκίδα και το κόστος των εισιτηρίων, μετά από αίτημα της ΑΕΛ το οποίο εγκρίθηκε από την ΚΟΠ, είναι 12 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ τα μαθητικά εισιτήρια και ένα ευρώ τα παιδικά εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για τεχνική υποστήριξη για on line αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο 22 860990.

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Η είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 14:30.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Comments are closed.