Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

1.90 το διπλό της ΑΕΛ, 1.90 το GG στην Bet on Alfa

12 Φεβρουαρίου, 2018
409 Views
0 Comments
1.90 το διπλό της ΑΕΛ, 1.90 το GG στην Bet on Alfa

Με το ματς Αλκή-ΑΕΛ ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για άλλο ένα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και online στο www.betonalfa.com.cy.

Με απόδοση 1.90, η ΑΕΛ προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου της. Η νίκη της Αλκής προσφέρεται στο 3.90, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.05, το under 2.5 goals 1.65, ενώ η απόδοση για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.90.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Comments are closed.