Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής με Bet on Alfa

8 Φεβρουαρίου, 2018
474 Views
0 Comments
Τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής με Bet on Alfa

Ο Ντάρμπισαϊρ πέτυχε το καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής.
————————–

Διπλή παρουσία για το Ματ Ντάρμπισαϊρ στα τρία καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής τα οποία επιλέγονται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ με τη χορηγία της Bet On Alfa.

Καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής επιλέγηκε το νικητήριο τέρμα του Ντάρμπισαϊρ της Ομόνοιας σε βάρος της Ανόρθωσης. Η κίνηση που έκανε ο Άγγλος επιθετικός για να ξεμαρκαριστεί περιμένοντας τη σέντρα του Χριστοφή και το εξαιρετικό τελείωμα της φάσης με κεφαλιά ψαράκι αναδεικνύουν το τέρμα αυτό ως το καλύτερο της αγωνιστικής.

Μεγάλος και ο βαθμός δυσκολίας του πρώτου τέρματος του Ντάρμπισαϊρ σε βάρος της Ανόρθωσης με τον επιθετικό της Ομόνοιας να σκοράρει με δύσκολη κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αντίπαλους αμυντικούς. Το τέρμα αυτό αναδείχτηκε ως το τρίτο καλύτερο της αγωνιστικής.

Σφήνα στα δύο τέρματα του Ντάρμπισαϊρ, το πρώτο τέρμα του Φλοριάν Τολμές της ΑΕΚ σε βάρος της Αλκής το οποίο αναδείχτηκε ως το δεύτερο καλύτερο της αγωνιστικής. Ο Γάλλος επιθετικός τελειώσε με ιδανικό τρόπο μια όμορφη ομαδική προσπάθεια αφού, πριν η μπάλα φτάσει κοντά του για να σκοράρει, προηγήθηκαν 28 πάσες από συμπαίκτες του. Στο τέρμα αυτό, εξαιρετικός και ο τρόπος με τον οποίο ο Τέτε έκανε την τελική πάσα προς τον Φλοριάν…

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με τη χορηγία της Bet On Alfa, αναδεικνύει σε κάθε αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta τα τρία καλύτερα τέρματα.

Η επιλογή γίνεται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια όπως την εκτέλεση, τη δημιουργία και την ομαδική προσπάθεια.

Στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018, θα αναδειχθεί το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και ο ποδοσφαιριστής που θα το πετύχει, θα τιμηθεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα.

Comments are closed.