25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Πω !Πω! μια Πάφος με πάθος διέλυσε τον Άρη (0-6)

By on 6 Φεβρουαρίου, 2018 0 433 Views

Μια Πάφος με πάθος νκαι αποτελεσματικότητα διέλυσε 0-6 τον Άρη μέσα στο Τσίρειο και έδειξε ότι δεν είναι ομάδα για την Β΄κατηγορία ενώ η ομάδα της Λεμεσού παρέμεινε σε πολύ δύσκολη θέση .Ξέσπασε η Πάφος που πέτυχε τρία γκολ απέναντι στον Άρη στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο και έφθασε άνετα σε ένα σπουδαίο «διπλό». Σικόρσκι και Ντεούλ οι πρωταγωνιστές που πέτυχαν από τρια γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας μάλιστα δυο τελικές προσπάθειες με τον Γιούσεφ, τα σουτ του οποίου δεν βρήκαν στόχο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η Πάφος ισορρόπησε και σταδιακά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το συγκρότημα του Πρέσλι έφθασε στο γκολ με τη συμπλήρωση 18 λεπτών στο Τσίρειο στάδιο όταν ο Ρόγκουλιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Σικόρσκι έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τον Κόπριβετς και ανοίγοντας το σκορ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά το δυνατό σουτ του Ταποκό στο 22΄ εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον Κόπριβετς. Η Πάφος διατήρησε τον έλεγχο στο παιχνίδι και στο 34ο λεπτό έφθασε και σε δεύτερο γκολ με τον ίδιο σκόρερ. Ο Μπεριγκό με εξαιρετική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Νουρεντινόσκι, επιχείρησε το σουτ αλλά ο Σκοπιανός τερματοφύλακας απέκρουσε, με τον Σικόρσκι να ακολουθεί τη φάση και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν και σε τρίτο γκολ με πλασέ του Σικόρσκι στο 41ο λεπτό, με τον Αυστριακό να κάνει χατ τρικ.

Στην επανάληψη πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Ντεούλ, που έφθασε επίσης σε χατ τρικ Αρχικά στο 81ο λεπτό ακολούθως στο 85ο, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε διαστάσεις στη νίκη της Πάφου μέσα στη Λεμεσό, αφού το 0-6 δεν χωράει αμφισβήτηση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούσας (3η)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Δημητρίου.

ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Μαρίνου, Ευαγόρας Ευαγόρου.

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης(76΄ Παναγή), Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Αζίζ(39΄ Ιονίτα), Κούσας, Γιούσεφ(62΄ Φράγκος), Ταποκό.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Κομπανί, Σικόρσκι(46΄ Ντεούλ), Μπρουλς(72΄ Σταύρου), Φυλακτού, Ρόκουλιτς(57΄ Πογιέτ), Ταραβέλ, Γιάνζα, Μπερικό, Μοστέφα, Γκουλόν.