28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Αβραάμ: «Η ΑΕΛ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!»

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2017 0 18981 Views

Πεπεισμένος ότι η ΑΕΛ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να υλοποιήσει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Για το ότι τον βλέπουμε να καθιερώνεται στο αριστερό άκρο της άμυνας…

«Είναι πολύ σημαντικό που μου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής. Το ότι παίζω στο αριστερό άκρο,  είναι κάτι που μιλήσαμε από την αρχή. Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα…  

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο άσχημοι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, αλλάξαμε κάποια πράγματα και μας βγήκε στο γήπεδο. Ίσως μας αδικεί το αποτέλεσμα, αφού βρήκαμε κλασσικές ευκαιρίες στο τέλος. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να νικήσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».

Για το ότι διεξάγεται ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες να χάνουν βαθμούς…  

«Όλες οι ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να πάρουν βαθμούς. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα αλλά αυτό είναι καλό. Θα πρέπει να είσαι σοβαρός για να παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό…  

«Παίρνει τα παιχνίδια στη δύναμη και στο πάθος. Αν συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε, θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Στα τελευταία 4 παιχνίδια στο Δασάκι. δεν νικήσαμε. Θα πρέπει να το δούμε αυτό και να είμαστε σοβαροί για τη νίκη. Θα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε τη νίκη που τη χρειαζόμαστε για τους βαθμούς και τη ψυχολογία».

Για τον κόσμο…  

«Το έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας. Θέλω να πιστεύω ότι το Δασάκι θα είναι ένα μικρό Τσίρειο».

Για την προοπτική της φετινής ΑΕΛ…  

«Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο παίκτη υπάρχει πίστη στην ομάδα. Υπάρχει ποιότητα και βάθος και αυτοί που πιστεύουν. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και υποχρεωμένη να κοιτά ψηλά και να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ…

«Μιλήσαμε και μου υποσχέθηκε κάποια πράγματα. Προσπαθώ να τον δικαιώσω. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή. Είναι σημαντικό να είναι νεαρός φιλόδοξος. Θέλει να κερδίζει και προσπαθεί να το περνάει στους παίκτες».

Για την Εθνική…

«Αυτοί που θα κληθούν, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, φανήκαμε άτυχοι με την Εσθονία. Είναι δύο παιχνίδια τώρα που ο προπονητής, θα θέλει να τα δει με τον τρόπο που θέλει».

Για τις συνεχόμενες απολύσεις προπονητών στη Λάρισα, στην οποία αγωνίστηκε πέρσι…

«Γίνονται πράγματα και θαύματα…»