18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Αισιοδοξία για το διπλό – Άπαντες ετοιμοπόλεμοι

By on 3 Σεπτεμβρίου, 2017 0 64700 Views

Με στόχο τη νίκη και το διπλό αντιμετωπίζει απόψε (03/09, 19:00) στο Ταλλίν την Εσθονία η εθνική μας ομάδα.

 

ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία το απόγευμα του Σαββάτου (02/09) να πάρουν μια γεύση από το «A. Le Coq Arena» κατά την τελευταία προπόνηση προετοιμασίας της Εθνικής και όλα δείχνουν έτοιμα για την αποψινή αναμέτρηση.

Από την ώρα που πάτησε το πόδι της στο Ταλλίν η αποστολή, οι καιρικές συνθήκες παραμένουν σταθερές, με συννεφιά και ελαφρά και σταδιακή βροχόπτωση.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ

Με βάση τις προθέσεις του Μπεν Σιμόν και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Βοσνία στη Λευκωσία.

Επικρατέστερο σενάριο είναι στο 4-2-3-1 τις θέσεις των Χαραλαμπίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης και Μερκή στο κέντρο της άμυνας να πάρουν οι Αβραάμ και Λαϊφης, αντίστοιχα.

Μένουμε στα σενάρια καθώς από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Ισραηλινός τεχνικός.

ΟΙ ΕΣΘΟΝΟΙ

Γύρω στις 3000 κόσμου αναμένουν απόψε στο γήπεδο οι Εσθονοί. Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, ενώ ο τεχνικός της Εσθονίας, Μάρτιν Ρέιμ, χαρακτήρισε την Κύπρο ως το φαβορί.

Η ισοπαλία των Εσθονών απέναντι στην Ελλάδα την προηγούμενη αγωνιστική σκόρπισε τον ενθουσιασμό στην αντίπαλη ομάδα και ψάχνουν τη δεύτερη τους νίκη στα προκριματικά της διοργάνωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ