26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπεν Σιμόν: «Έτοιμοι για την πρόκληση που μας περιμένει»

Μπεν Σιμόν: «Έτοιμοι για την πρόκληση που μας περιμένει»

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2017 0 49017 Views

Στην ανάγκη η ομάδα μας να δώσει συνέχεια στη νίκη επί τη Βοσνία, στάθηκε στις δηλώσεις του στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν.

“Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Είδα πόσο πολύ δυσκόλεψαν το Βέλγιο σε αυτό το γήπεδο. Μας περιμένει ένας από τους πιο δυνατούς αγώνες στον όμιλο. Μας περιμένει μια μεγάλη πρόκληση για την οποία εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου ανυπομονούμε.

Βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να είναι έτοιμοι για τον αγώνα, έτοιμοι για αυτή την  πρόκληση. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόροα αποτέλεσμα με τη Βοσνία, να μην στάματήσουμε σε αυτό που κάναμε την Πέμπτη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

«Δεν μου αρέσει να συζητώ τι έχω αλλάξει στην ομάδα, ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, μπορεί να δώσει τα δικά του κίνητρα, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό», ήταν η απάντηση του όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε στην Εθνική μας και παρουσίασε αυτό το πρόσωπο με τη Βοσνία.

“Με όλο το σεβασμό, δεν ασχολούμαι με κομπλιμέντα που κάνουν προς την ομάδα μου πριν από αγώνες”, ήταν το σχόλιο του όταν ρωτήθηκε για να σχολιάσει δήλωση του προπονητή της Εσθονίας ο οποίος έμπλεξε το εγκώμιο της ομάδας μας.

Πηγή: cfa.com.cy