18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

By on 7 Ιουνίου, 2017 0 58102 Views

Άλλη μια προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ολοκληρώθηκε και πλέον, οι διεθνείς μας μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ. 

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση στο Στάδιο Algarve που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Παρασκευής. Η αυριανή προπόνηση θα αρχίσει στις 21:45 (19:45 τοπική ώρα), ώρα έναρξης του αγώνα. Μια ώρα νωρίτερα θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου του προπονητή της Εθνικής μας Χριστάκη Χριστοφόρου.

Ο αγώνας με το Γιβραλτάρ είναι για την 6η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο στο ΓΣΠ η Κύπρος πήρε τη νίκη με 3-1 με τέρματα των Πιέρου Σωτηρίου, Κωνσταντίνου Λαϊφη και Βαλεντίνου Σιέλη.

Στη σημερινή προπόνηση σε αθλητικό κέντρο κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδας μας όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά.

Διαθέσιμοι για τον αγώνα της Παρασκευής είναι οι ακολουθοι 23 ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Κυριάκου, Ηλίας Χαραλάμπους, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Ρενάτο Μαρκάσα, Χάμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Ανδρέας Αβραάμ, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης και Δημήτρης Χριστοφή.