Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Στο τέλος λύγισαν οι Νέοι μας στην Γερμανία.Στις καθυστερήσεις μας κέρδισαν 2-1

23 Μαρτίου, 2017
1046 Views
0 Comments
Στο τέλος λύγισαν οι Νέοι μας στην Γερμανία.Στις καθυστερήσεις μας κέρδισαν 2-1

Στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι.
————————–

Δυστυχώς χάσαμε εκεί που όλα τέλειωναν και προδιαγραφόταν θετικό αποτέλεσμα.

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας για τον elite round και το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εξαιρετική η παρουσία της ομάδας μας που δημιούργησε ευκαιρίες και για το καλύτερο επί της ισχυρής Γερμανίας που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες.

Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο του δεύτερου ομίλου και έγινε στο στο Στάδιο «Am Sommerdamm» της Φρανκφούρτης, στην παρουσία χιλίων θεατών.

Η Γερμανία άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Amenyido και η Εθνική μας ισοφάρισε στο 16’ με τον Νικόλα Ματθαίου.

Εξαιρετική η παρουσία από τους διεθνείς μας στο πρώτο ημίχρονο. Αν εξαιρέσουμε το γρήγορο γκολ και μια φάση στο φινάλε με επικίνδυνο σουτ δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Γιάννη Μιχαήλ και με σωστή οργάνωση και ταχύτητα είχαμε καλές στιγμές στις επιθετικές μας πρωτοβουλίες.

Η πολύ καλή παρουσία συνεχίζεται και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες με το Ματθαίου για να πάρουμε προβάδισμα.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα οι Γερμανοί πίεσαν και δυστυχώς για την ομάδα μας χάσαμε με γκολ που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Εθνικής μας αγωνίστηκε με τους Μιχαήλ, Σιών, Πηλέας, Καλλής, Αρτυματάς, Λ. Κυράκου, Α. Νεοφύτου, Φιάκας (69′ Σιαθάς), Μ. Ανδρέου, Μ. Χαραλάμπους (83′ Κκονέ), Ν. Ματθαίου (75′ Χατζηπασχάλης)

*Σήμερα στις 17:00 θα διεξαχθεί επίσης για τον όμιλο μας ο αγώνας της Σερβίας με τη Σλοβακία.

Comments are closed.