ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Like

Εκλέγεται το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ

10 Νοεμβρίου, 2016
16817 Views
0 Comments
Εκλέγεται το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου η 36η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που θα είναι παράλληλα και Εκλογική. Η συνέλευση σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του παρόντος Ολυμπιακού Κύκλου που ξεκίνησε το 2012 και τη λήξη της θητείας του νυν Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ θα καταθέσει την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων. Στη συνέχεια θα κατατεθεί προς έγκριση η Έκθεση από τον Ταμία της ΚΟΕ για τις οικονομικές καταστάσεις του 2015, όπως επίσης και η Έκθεση του Ελεγκτή για την αντίστοιχη περίοδο, ενώ θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός για το 2017.

Η Γενική Συνέλευση θα προχωρήσει σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού της ΚΟΕ στην εκλογική διαδικασία, από την οποία θα αναδειχθούν οι αξιωματούχοι του Εκτελεστικού Συμβουλίου, δηλαδή ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας, και ο Ταμίας, όπως επίσης και επτά μέλη του. Η θητεία του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου είναι για την περίοδο 2016-2020.

Η 36η Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ θα αρχίσει στις 18.30, και οι εργασίες της θα λάβουν χώρα στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου.

Comments are closed.