19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών (Δηλώσεις Στέφανου Βοσκαρίδη)

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών (Δηλώσεις Στέφανου Βοσκαρίδη)

By on 29 Μαΐου, 2023 0 1569 Views

Έξι προπονήσεις πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες εβδομάδες η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, με στόχο την καλύτερη δυνατή γνωριμία των παικτριών με τη νέα προπονητική ομάδα αλλά και για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των επίσημων αγώνων.

Οι προπονήσεις είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και περιλάμβαναν πέραν των προπονήσεων και θεωρητικά μαθήματα.  

«Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου στους συνεργάτες μου και στην υπόλοιπη υποστηρικτική  ομάδα, για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους στην ομάδα. Ευχαριστώ επίσης την Ομοσπονδία μας έδωσε αυτή την ευκαιρία. Η υποστήριξή τους και η πίστη τους στις δυνατότητές μας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της προετοιμασίας» δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Στέφανος Βοσκαρίδης, για να προσθέσει:

«Εκφράζω την εκτίμησή μου σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες που συμμετείχαν. Με εξέπληξαν για με την  πειθαρχία και τη διάθεση τους για σκληρή δουλειά καθώς και για τη μεγάλη τους επιθυμία, ως Εθνική Γυναικών, να έχουμε επιτυχίες».

Θυμίζουμε πως η Εθνική Γυναικών αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Πρώτος της αντίπαλος το Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας στις 22 Σεπτεμβρίου. αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.

Ως γνωστό, η Εθνική μας συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης και κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους το Αζερμπαϊτζάν, τα Νησιά Φαρόε και το Μαυροβούνιο.