20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Νίκη της Πάφου με το VAR σε δράση !

By on 28 Μαΐου, 2023 0 2243 Views

Έγινε του VAR στο «Στέλιος Κυριακίδης». Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που τα είχε όλα γκόλ, φάσεις, ακυρωθέν γκολ, αποβολές, η Παφος  FC πήρε τη νίκη με ανατροπή που την ανέβασε στην τέταρτη θέση με 2-1. Η Παφος  FC ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και γενικά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σκοράροντας μάλιστα με τον Αμντουραχίμι στο 18΄γκολ το οποίο ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR. Είκοσι λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Απολλωνα  να σκοράρει με τον Πίττα, γκολ το οποίο κατοχυρώθηκε έπειτα από έλεγχο στου VAR. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ από νωρίς και το έργο τους έγινε ευκολότερο μετά την αποβολή του Ίλιεφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αφού πρώτα ακυρώθηκε ένα ακόμα γκολ αυτή τη φορά του Παλάσιος ήρθαν δύο απανωτά «χτυπήματα» με Μπεσάρτ και Μπρούνο στο 84 και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων αντίστοιχα χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα της Πάφου. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε τον αγώνας και η Παφος  FC καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μπρόυνο.

Παφος FC: Ίβουσιτς, Παλάσιος, Κβίντα, Χότσκο, Κανέ (46΄ Χέσταντ), Μπεσάρτ, Ζουνίνιο (70΄ Ταβάρες), Βαλακάρι, Ναμέ (60΄ Μπρούνο), Μπαϊριτς, Πελάζιο (72΄ Ζάιρο)
Απολλωνας :
Δημητρίου, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πίττας, Ίλιεφ, Χάμπος (37΄ Σαχάρ), Ντιγκινί, Φιλιώτης, Ντόνιο (63΄ Σπόλιαριτς), Μαυρίας, Κολ