24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ: Προτίθεμαι να αποχώρησω, αν υπάρχει κάποιος άλλος…

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ: Προτίθεμαι να αποχώρησω, αν υπάρχει κάποιος άλλος…

By on 27 Μαΐου, 2023 0 4231 Views

 Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ παραχώρησε δηλώσεις στη Cablenet… Οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη :

-Πρώτα να συγχαρούμε τον Άρη

Δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμών και ατυχιών. Ευχαριστώ τον κύριο Μιλόγεβιτς, πάνω από όλα στον πραγματικό πρωταθλητή που ήταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να αναλάβει.

-Να ευχαριστήσω το Δ.Σ που ήταν δίπλα μου 

-Να ευχαριστήσω κάποιους αφανείς παράγοντας που στάθηκαν δίπλα μας

-Πάνω απ΄ όλα πρωταθλητής ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε σε αυτούς

 Θα είμαστε εκεί, στην συνέλευση που είναι εκλογική. Τον φέραμε ξανά κοντά στον τίτλο και στα προκριματικά της Ευρώπης. Κάποιοι κινδυνολογούν.Δουλέψαμε μετά το ματς με τον Απόλλωνα για τα οικονομικά για να λειτουργεί το ΑΠΟΕΛ όπως μέχρι σήμερα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα όσα ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με την πρωτόγνωρη κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Δεν κρυφτήκαμε, λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα και αυτό υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ίδιο εφόσον θα είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου»

«Πάντα βάζουμε μπροστά το καλό του ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το αφήσουμε ακέφαλο. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα αυτά που ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με επικριτική κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα».

-Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να αναλάβει. Θα είμαστε εκεί, στη συνέλευση που είναι εκλογική

-Αν κάποιος έχει πλάνο, θα τον εκλέξουν οι μετόχοι. Προτίθεμαι να αποχώρησω, αν υπάρχει κάποιος άλλος..

-Είσαστε σίγουροι ότι έχουμε το υψηλότερο μπάτζετ; Είδαμε τους λογαριασμούς των άλλων ομάδων; Δεν διερωτάστε κι εσεις για τους… αριθμούς τους;

-Το ΑΠΟΕΛ θα πρωταγωνιστεί πάντα

-Έχουμε short list για προπονητή. Τα ονόματα που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα 

Το προφίλ του νέου προπονητή; Θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, μοντέρνου ποδοσφαίρου, αν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και Ευρώπης ακόμη καλύτερα. Έχουμε διάφορες προτάσεις που επεξεργαζόμαστε. 

Προτιμά να πάει κάπου αλλού. Είχαμε άριστη συνεργασία, ήταν κύριος και οι συνεργάτες του. Προχωρούμε