26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Πάντα λέω, αν το αξίζουμε, θα το πάρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα.Δεν ρίχνω ποτέ ευθύνη στους παίκτες

MΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Πάντα λέω, αν το αξίζουμε, θα το πάρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα.Δεν ρίχνω ποτέ ευθύνη στους παίκτες

By on 6 Μαΐου, 2023 0 3662 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή του Mιλόγεβιτς μετά τη νέα ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ που παραμένει χωρίς νίκη στα PLAY OFF

-Αρχικά: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στην Πάφο για τη φιλοξενία. Είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να το πάρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες αλλά οι ευκαιρίες που είχαμε κάποιες φορές σε τέτοια παιχνίδια είναι αρκετές. Δεν το κάναμε. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αδιανόητο να παίρνουμε 2η κίτρινη μετά που έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Σίγουρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εγώ ποτέ δεν κατηγορώ τους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα τα παιδιά είναι απογοητευμένα. Έχουμε 3 παιχνίδια, θα παλέψουμε. Να είμαι καθαρός – δεν θέλω να βγαίνουν άλλα πράγματα – υπάρχουν οι τραυματισμοί και το ξέρετε. Δεν είχαμε τον Εφραίμ σήμερα, απλά ήταν στον πάγκο. Χάσαμε τον Καρώ, ένας-ένας φεύγει. Δίνω το μήνυμα στους φιλάθλους να είναι μαζί μας. Τα παιδιά παλεύουν. Κάποια πράγματα είναι και θέμα ικανότητας, να μην πάμε στην τύχη. Πάντα λέω, αν το αξίζουμε, θα το πάρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα”.

-Τι φταίει και είναι 7 παιχνίδια χωρίς νίκη το ΑΠΟΕΛ; “Μήπως μπορείτε εσείς να μου δώσετε απάντηση; Αλλάξαμε και σύστημα σήμερα, παίξαμε με 2 επιθετικούς. Εγώ πρέπει να βρω τη λύση, είμαι υπεύθυνος και θα κάνω τα πάντα με τους συνεργάτες μου να βρούμε τη λύση. Δεν θα μπω σε διαδικασία να μιλήσω για τύχη ή ατυχία. Είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες, κάποιες φορές με μισή ευκαιρία πρέπει να σκοράρεις. Τίποτα, τα παιδιά να είναι καλά και να το πιστεύουν. Είμαι εδώ να τους στηρίξω, τους αγαπάω πολύ και το ξέρουν”.

-Πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα; “Είμαι πολύ αισιόδοξος με αυτά τα παιδιά”.

-Ένα σερί σε τελική φάση με 7 ματς χωρίς νίκη είναι πρωτόγνωρο για το ΑΠΟΕΛ. Πόση σημασία δίνετε στην ψυχολογική υποστήριξη των παικτών σας; “Και εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Πείτε μου, πέρσι ήταν πιο εύκολο το πρωτάθλημα; Αυτά που υπήρχαν παλαιότερα ξεχάστε τα, δεν υπάρχουν. Βλέπετε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος όλοι παλεύουν εκτός η Ομόνοια αν δεν κάνω λάθος, που είναι τελευταία. Δεν μπορούμε να το πάμε όπως παλιά που κάποιος έπαιρνε το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά. Εγώ είμαι έκπληκτος από την μεγάλη ποιότητα. Βλέπετε τον Άρη, την Πάφο. Ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα”.

-Πέρασε από το μυαλό σας να κάνετε αλλαγή τον Καρώ; “Είναι ένας διεθνής παίκτης. Δεν έπρεπε να δεχθεί τη κάρτα με αυτό τον τρόπο γι’ αυτό είμαι νευριασμένος. Δεν μπορούμε να αλλάζουμε κάθε παίκτη που έχει κίτρινη. Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω, μια άτυχη στιγμή που πληρώσαμε. Εγώ δεν ρίχνω ποτέ ευθύνη στους παίκτες. Δεν έπρεπε να γίνει, έγινε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.