25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Bαθμολογία : Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παραμένουν… αχώριστοι!Nίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι ,πεντάρα ο Ολυμπιακός

Bαθμολογία : Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παραμένουν… αχώριστοι!Nίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι ,πεντάρα ο Ολυμπιακός

By on 30 Απριλίου, 2023 0 7064 Views

Η Λεωφόρος δεν έβγαλε πρωταθλητή. Το 0-0 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ παρατείνει την αγωνία με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στην κορυφή! Παρέμεινε στο +3 ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ.

Ξεκούραστο βράδυ Κυριακής για τον Ολυμπιακό, που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει του Βόλου με 4-0, έχοντας μάλιστα… καθαρίσει με την υπόθεση τρίποντο πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Στο 17′ ο Ντόι έκανε το 1-0, στο 25′ ο Κασάμι διπλασίασε τα τέρματα για τους Πειραιώτες και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα ήταν διαδικαστικά. Φυσικά ο Ολυμπιακός συνέχισε να ψάχνει τα γκολ και πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο βρήκε ένα ακόμη με τον Μπιελ, ενώ στην επανάληψη και ο Μπακαμπού χρίστηκε σκόρερ.
Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός κράτησε την 3η θέση (εισιτήριο για Europa League), είναι στο +3 από τον ΠΑΟΚ και την Tετάρτη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Στο «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης και μάλιστα με ανατροπή, καθώς επικράτησε στην Τούμπα με 3-2 του Άρη. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος με το γκολ του Καμαρά από το μεγάλο λάθος του Κουλιεράκη, στην αρχή της επανάληψης ο ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός, πήρε για τα καλά τα ηνία του ματς και το… γύρισε με τα γκολ του Τάισον και του Σβαμπ (εύστοχο χτύπημα πέναλτι). Όμως ο Άρης δεν εγκατέλειψε. Το αντίθετο. Έμεινε… ζωντανός στο ματς και βρήκε γκολ ισοφάρισης με το απίθανο σουτ του Ντάριντα. Παρ’ όλα αυτά οι Δικέφαλος ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο καθώς με το υπέροχο γκολ του Ζίφκοβιτς πήρε την μεγάλη νίκη γοήτρου, αλλά και ουσίας μιας και παραμένει στο -3 από τον Ολυμπιακό και το κυνήγι της 3ης θέσης.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Τα αποτελέσματα


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0
ΠΑΟΚ – Αρης 3-2
Ολυμπιακός – Βόλος 5-0


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (7η αγωνιστική)

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 76
2. A.E.K. 76
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 66
4. Π.Α.Ο.Κ. 63
5. ΑΡΗΣ 47
6. ΒΟΛΟΣ 40

H επόμενη αγωνιστική (8η)

Τετάρτη 3 Μαϊου
ΑΕΚ – Ολυμπιακός (8μμ)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (8μμ)
Αρης – Βόλος (8μμ)