23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League 1: Εμβόλιμη αγωνιστική στα play-Offs με AEK-ΠΑΟΚ,Βόλος-Παναθηναϊκός,Άρης-Ολυμπιακός

Super League 1: Εμβόλιμη αγωνιστική στα play-Offs με AEK-ΠΑΟΚ,Βόλος-Παναθηναϊκός,Άρης-Ολυμπιακός

By on 26 Απριλίου, 2023 0 6209 Views

Μόνο play-Offs της Stoiximan Super League 1 θα έχουμε σήμερα Τετάρτη. Η 6η αγωνιστική των play-Offs θα έχει τα ματς του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, του Άρη με τον Ολυμπιακό και της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι στα ύψη με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να έχουν από 72 βαθμούς, τον 3ο Ολυμπιακό να έχει 63 και τον 4ο ΠΑΟΚ να έχει 60.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας στον Βόλο με την τοπική ομάδα στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας. Οι «Πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ.

Στις 19.00 θα έχουμε τη σέντρα στο Άρης – Ολυμπιακός και στις 21.00 το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή του Άρη μπήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των τραυματιών Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Μάνου Γκαρθία και Ρουπ. Ο τελευταίος θα κάνει προσπάθεια για να επιστρέψει στο ντέρμπι της Κυριακής (30/4) με τον ΠΑΟΚ καθώς ήδη έχει συμπληρώσει δύο μήνες απουσίας. Στον Ολυμπιακό οι Σαμασέκου και Μπουτούτσι είδαν τα ονόματά τους στην αποστολή ενώ αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας αναμένεται να κάνουν και οι 2 ομάδες.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena». Ο Μοχαμάντι παραμένει εκτός, όπως και ο Αραούχο και ενώ ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε εκ νέου στην αποστολή τους νεαρούς Ζίνι και Κοσίδη. Ο ΠΑΟΚ θα είναι χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες του στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον Τάισον, αλλά και τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Λευτέρη Λύρατζη και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι έμειναν εκτός μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως θα έχει εκτός και τον Κάλεντ Νάρεϊ για το ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Αθήνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντίθετα ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στην αποστολή τον 17χρονο Στέφανο Τζίμα αλλά και τον Τόμας Μουργκ.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play-Offs

Τετάρτη 26 Απριλίου

Βόλος – Παναθηναϊκός: 18.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Άρης – Ολυμπιακός: 19.00 (NS PRIME)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 21.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (μετά την 5η αγωνιστική)

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 72

2. A.E.K. 72

3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63

4. Π.Α.Ο.Κ. 60

5. ΑΡΗΣ 44

6. ΒΟΛΟΣ 40