29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2: Δημιουργός ο Μαντσίνι, σκόρερς οι φορ και τώρα… τελικός με ΑΕΚ

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2: Δημιουργός ο Μαντσίνι, σκόρερς οι φορ και τώρα… τελικός με ΑΕΚ

By on 26 Απριλίου, 2023 0 6408 Views

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι «έγραψε» τις δυο πρώτες ασίστ του με την πράσινη φανέλα, οι Ιωαννίδης και Σπόραρ «καθάρισαν» στις αρχές του β’ ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα με 2-0 από το Βόλο και τώρα περιμένει ως επικεφαλής της βαθμολογίας την ΑΕΚ στη Λεωφόρο

O Παναθηναϊκός με τον Ιωαννίδη να σκοράρει 15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου και τον Σπόραρ να ολοκληρώνει μια επίθεση playstation όπου οκτώ πράσινοι άλλαξαν δεκαπέντε πάσες πριν ο Σλοβένος στείλει τη μπάλα στα δίχτυα “καθάρισε” τον Βόλο με 2-0 και πλέον περιμένει την Κυριακή (30/4) την ΑΕΚ στην Λεωφόρο σε ένα ματς “τελικό” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι πήρε ένα ακόμη διπλό, και ένα σημαντικό τρίποντο και πλέον είναι στο +3 από την Ένωση που αντιμετωπίζει την Τετάρτη το βράδυ τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Οι πράσινοι στο πρώτο μέρος αντιμετώπισαν δυσκολίες, δεν κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες που έκαναν να ανοίξουν το σκορ κόντρα σε μια ομάδα που τους βάζει δύσκολα. Ο Ιωαννίδης όμως έλυσε το “γόρδιο δεσμό” μόλις 15” μετά την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο από ασίστ του Μαντσίνι.

Και εν συνεχεία οι πράσινοι βρήκαν και δεύτερο γκολ όταν άλλαξαν την μπάλα πανέμορφα οκτώ ποδοσφαιριστές με τον Μαντσίνι να κάνει και πάλι την ασίστ προς τον Σπόραρ ο οποίος νίκησε με κεφαλιά ψαράκι τον Κότνικ για να γράψει το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε την ομάδα του στο γήπεδο του Βόλου με πέντε αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Τούμπας και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Οι Κώτσιρας, Σάρλια, Μαντσίνι, Βέρμπιτς και Ιωαννίδης πήραν θέση στο αρχικό σχήμα αντί των Σάντσες, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Μπερνάρ και Σπόραρ που πήραν και κάποιες ανάσες για να ξεκουραστούν ενώ ο αρχηγός έμεινε στον πάγκο και για να προφυλαχθεί λόγω καρτών.

Ο Μπρινιόλι βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ, με τον Κώτσιρα να παίζει δεξιά και τον Χουάνκαρ αριστερά ενώ οι Σάρλια – Μάγκνουσον βρέθηκαν στο κέντρο της άμυνας. Ο Πέρεθ έπαιξε ως αμυντικό χαφ με τους Τσέριν και Μαντσίνι δίπλα του. Ο Παλάσιος ξεκίνησε στο δεξί άκρο, ο Βέρμπιτς στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (46′ Μπαριάντος), Μεταξάς, Τσιρίνος (67′ Πίρες), Γκάγκι (67′ Σι), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (74′ Πούχατς), Πέρεθ, Τσέριν (69′ Τσόκαϊ), Μαντσίνι, Παλάσιος (60′ Μπερνάρ), Βέρμπις (69′ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).