28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός: «Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμμιά επαφή. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα!»

Ολυμπιακός: «Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμμιά επαφή. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα!»

By on 24 Απριλίου, 2023 0 4764 Views

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ εκφράζοντας τα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του ματς, ρίχνοντας τα «βέλη» της κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας.

«Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολύ υπομονή.

Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο βαρ όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν απο το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!»

Από τον Ολυμπθιακό υπάρχουν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Μάσα αλλά και την ομάδα του VAR. Η αναφορά για τον VAR ήταν πως δεν ήταν ελίτ και πως εμπλέκεται σε όλες τις φάσεις

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως κακώς στο 13′ δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπακαμπού και πως το VAR έπρεπε να τον ενημερώσει. Το 2ο σημείο ήταν πως στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Σιμάνσκι στο 38′ για πάτημα στον Βαλμπουενά.

Το 3ο σημείο είναι πως κακώς για τον Ολυμπιακό δόθηκε πέναλτι σε βάρος του Ρέαμπτσιουκ – που έκανε γκολ στο 82′ ο Λιβάι – με την επισήμανση ότι δεν υπήρχε καμία επαφή του Ρέαμπτσιουκ με τον Βίντα.

Το 4ο σκέλος έχει να κάνει με το ότι δεν υποδείχθηκε φάουλ πάνω στον Ρέαμπτσιουκ από τον Άμραμπατ πριν τη φάση του 1-3 με τον Μάνταλο. Επίσης πως ο VAR θα έπρεπε να ενημερώσει τον διαιτητή για τη φάση.