29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Oι 11αδες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού(20:00 Cablenet)

Oι 11αδες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού(20:00 Cablenet)

By on 23 Απριλίου, 2023 0 4741 Views

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου φέρνουν στο αρχικό σχήμα τους Κάργα, Ντάντας και Ολιβέιρα για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play-offs της Stoiximan Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με δεδομένες τις απουσίες του Κάλεντ Νάρεϊ και του Ζόαν Σάστρε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιλέγει στο ξεκίνημα του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ξεκινάει στο δεξιό άκρο της άμυνας και δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον θα δούμε τον Γιάννη Κάργα, αντί του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Στον άξονα ο Τιάγκο Ντάντας θα είναι ο παρτενέρ του Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον Τάισον να καλύπτει την απουσία του Κάλεντ Νάρεϊ και τον Νέλσον Ολιβέιρα να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Ρ. Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα.

Με μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τον Χόρντουρ Μάγκνουσον ξεκινά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του νικηφόρου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εμπιστεύεται και απόψε στη Τούμπα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που είχε αντικαταστήσει στο 14′ τον Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Σάντσες και ο Μάγκνουσον με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης στη μεσαία γραμμή. Παλάσιος στο ένα άκρο της επίθεσης, Μπερνάρντ στο άλλο και Σπόραρ στη θέση του σέντερ φορ.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Τσοκάι, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ.