25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Λουτσέσκου: «Ήταν τυχεροί, αξίζαμε περισσότερα, καθρέφτης της σεζόν ο αγώνας»

Λουτσέσκου: «Ήταν τυχεροί, αξίζαμε περισσότερα, καθρέφτης της σεζόν ο αγώνας»

By on 23 Απριλίου, 2023 0 6574 Views

Στην τύχη του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας επίσης πως το ντέρμπι ήταν ο καθρέφτης όλης της χρονιάς στην οποία υπήρξε έλλειψη ωριμότητας.

Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Παίζαμε απέναντι στους πρώτους της βαθμολογίας. Ήταν τυχεροί. Αξίζαμε περισσότερα. Η ομάδα μας δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Εκείνοι δημιούργησαν πολύ λιγότερες, η μία από ένα κόρνερ που παραχωρήσαμε εμείς και το γκολ έρχεται από μια μη σωστή αξιολόγηση από τους πλάγιους μπακ μας. Ήμασταν λίγο αφελείς, ήταν τυχεροί.

Από την άλλη πλευρά είχαμε ευκαιρίες στο 0-0, στο 0-1, στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε με μεγάλη ένταση. Βήμα βήμα δείξαμε ότι είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ από την άλλη πλευρά ο τρόπος που προσπάθησε να προστατεύσει το αποτέλεσμα δε συνάδει με μια ομάδα που είναι στην κορυφή.

Το παιχνίδι αυτό είναι “καθρέφτης” της σεζόν. Έλλειψη ωριμότητας, αλλά και δημιουργία ευκαιριών, καλό ποδόσφαιρο, ένταση. Δεν ήταν μόνο οι ευκαιρίες μας, αλλά και το πώς θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, μία επαφή, μία πάσα. Από την άλλη πλευρά μία ομάδα που δημιούργησε λίγες ευκαιρίες αλλά πέτυχε δύο γκολ».